Ach, ach. Ta ubohá Nova. Myslela jsem, že víc do háje už to nepůjde. A ejhle!
Místo aby si vzali příklad z Primy, která rozjíždí vypilované televizní stanice, tak Nováci dál jen sekají jednu nedotaženou stanici za druhou, s programovým složením tak žalostným, až jich člověku musí být líto.
Myslela jsem, že Smíchov+Cinema+Fanda mixují to nejhorší, co v tv lze vidět. Nova ovšem umí překvapit a našla nové, nižší dno. Novoty? To jako vážně? Skoro se mi chce říct "zlatá Ordinace" :D
tomuhle už se můžem jenom smát :D
Kdyby udělali kanál zaměřený jen a pouze na reklamy, tak to stejně bude zajímavější a kvalitnější obsah než tohle.
Locke napsal(a):
Kdyby udělali kanál zaměřený jen a pouze na reklamy, tak to stejně bude zajímavější a kvalitnější obsah než tohle.
Tohle bych radsi nahlas nerikal. Ani se nenadame a v cervnu se spusti TV Reklamka :-D
Shppen napsal(a):
Tohle bych radsi nahlas nerikal. Ani se nenadame a v cervnu se spusti TV Reklamka :-D
Tak a tomu bych i věřila. Budou se tam promítat reprízy všech reklam s Horstem Fuksem, protože to je přece retro, které všichni diváci znají a mají rádi. :DD
Z bahna do louže.
Nova dokázala zklamat i svým dalším kanálem... jak nečekané. :D
Novo, vždyť dneska není apríl... :D Novoty? Čundrcountryshow? Už běžím ladit :D
Taky by mě zajímalo kdo vymíšlí ty jejich názvy. Jeden horší než druhej
Je mi sice už přes 60 let, ale takové stanice, jako jsou Smíchov, Pětka a teď ještě horší Telka, bych si nikdy nepustila. Co se to s tou Novou děje? Připadá mi, že se tam někdo zbláznil. Zato Prima mě stále příjemně překvapuje. Nová Prima Zoom se jim povedla.
Oni těch peněz z reklam vážně nemaj dost... další trapárna a vymývárna mozků :)
Kdyby aspon nereprizovali hovadiny z jejich tvorby, ale radsi americky serialy co vysilali v 90. letech - MacGyver, Zmije, Dallas (original), Divokyho Andela (kdyz uz sme tu meli ten supr fotoclanek:-), atd. To by melo aspon ten nostalgickej prvek a ne nejake Novoty a podobne...
Místo aby se snažili zaujmout novinkami, vytahují stále větší a větší balast své původní tvorby... Jen si tajně přeju, aby na to nakonec dojeli, protože jinak tu budeme mít za chvíli deset kanálů o ničem.
Vhodnější a výstižnější by byl název TV Skládka. Na skládce taky najdeme spoustu starých (rozuměj retro) věcí, které jsou v rozkladu (tak to známe a máme rádi).
shenandoah napsal(a):
Vhodnější a výstižnější by byl název TV Skládka. Na skládce taky najdeme spoustu starých (rozuměj retro) věcí, které jsou v rozkladu (tak to známe a máme rádi).
Boží :)
haha, ta Nova je asi fakt zoufalá :D dobře jim tak :D Ten Smíchov je docela dobrej, ale jenom díky tomu, že tam dávají Krok za krokem a Ženatý se závazky, jinak to jde mimo mě :D no, to snad ani nemá cenu komentovat, vážně ne :D
Ať někdo napíše složení spektra diváků kanálů TV NOVA. To by mě zajímalo, kdo na to kouká, že mají pořád tak velkou sledovanost a přidávají další a další kanály.
jediné co my ještě chybí je něco jako Discovery, zoom je sice pěknej ale pro mě je obsah nic moc.... nova má ještě jedinou šanci na dobrej program a to ve stylu Discovery kde by byla dokumenty o technice :D i když na coolu sem tam taky vidím co dávají na Discovery. doma sleduju cool a PC :D a když sem na návštěvě kde maj satelit tak si nechám zapnout Discovery :D ...
Shppen napsal(a):
vždyť už je šlágr tv. to je nekončící teleshopping prodávající dechovku apod.
ale může mi někdo vysvětlit, čím se liší tahle stanice od jiných ze skupiny nova? čistě nova recykluje stokrát dokola ty stejné pořady, občas hodí kost a koupí něco nového, čemuž tak zmrví dabing, že je to stejně nesledovatelné. nova cinema opakuje věci, které vyčerpala normální nova. fanda má sice občas sport, ale jinak seriály více méně ty, co cinema zopakovala po nově. smíchov vysílá seriály, které odvysílaly snad už všechny české stanice od roku, kdy jsem se narodila, pár komedií z novy a cinemy, a aby se neřeklo, přikoupil pár nových sitcomů, doslova pár. a teď ještě přihodí do řetězce další televizi, která zopakuje odpad, který už prošel sítem všech ostatních nováckých stanic? to v tom tu blbost nikdo nevidí?
já je chápu, že před 10 lety musely mít ohromný úspěch. třeba my jsme neměli ani primu, čt 2 nebyla pro dítě mého věku k ničemu, jednička občas pustila dobrou pohádku, takže nova u mě jela od svítání do večerky, naši taky nehleděli na nic jiného, protože prostě nebyla skutečná konkurence, tak to nebylo ani záležitostí výběru. podle toho se přece ale nemohou řídit. vycházejí z dat pro současnou situaci naprosto nerelevantních.