Diskuze k článku Televizní tvůrci: Taylor Sheridan
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
25. 2. 2023 / 17:08:17 (před 90 týdny)
off

Komu příjmení Sheridan okamžitě připomnělo presidenta Sheridana z Babylonu 5? :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
25. 2. 2023 / 21:09:02 (před 90 týdny)
off

V této minisérii si hlavní role zahrál Sam Elliott a Billy Bob Thornton a doplnili je LaMonica Garrett, Faith Hill, Tim McGraw nebo Isabel May.

B.B. Thornton tam hrál jen v jedné epizodě vedlejší roli. To naopak Tim McGraw a Faith Hillová jsou vedle Sama Elliota hlavními postavami.
U Isabel Mayové vede odkaz na profil Thorntona.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
25. 2. 2023 / 21:15:37 (před 90 týdny)
off

Je to borec, tak ať mu to ještě nějakou dobu vydrží. Prozatím si laťku drží vysoko a určitě budu chtít vidět i jeho další počiny, přičemž bych se vůbec nezlobil, kdyby pro seriál stvořil obdobu Sicaria.

Richard
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
26. 2. 2023 / 16:49:17 (před 90 týdny)
off
Nevada napsal(a):

V této minisérii si hlavní role zahrál Sam Elliott a Billy Bob Thornton a doplnili je LaMonica Garrett, Faith Hill, Tim McGraw nebo Isabel May.

B.B. Thornton tam hrál jen v jedné epizodě vedlejší roli. To naopak Tim McGraw a Faith Hillová jsou vedle Sama Elliota hlavními postavami.
U Isabel Mayové vede odkaz na profil Thorntona.

Odkaz jsem upravil, díky za opravu.
Seriál jsem sám neviděl a tak jsem vycházel z popisků na internetu a i když jsem viděl, že Thornton měl jen jednu epizodu na IMDb, tak byl asi největším tahákem, co se týče jmen v obsazení, protože ho všude uvádějí.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
28. 2. 2023 / 06:58:32 (před 89 týdny)
off

Wind River miluju, Yellowstone taky a teď nakoukávám 1883..za mě je jméno Sheridan docela značka kvality.

Gabka