Diskuze k článku Partička končí!
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
7. 2. 2013 / 20:21:59 (před 11 roky)
off

Nadpis mohl být, že končí slovenská Partička. Ale ty jsi lidem infarkt přivodit vyloženě chtěl, co? :D

"Let's put a smile on that face!"
Puoskari
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
7. 2. 2013 / 20:26:05 (před 11 roky)
off

Musím sa priznať, že zo začiatku som pozeral každý jeden diel ale čím ďalej, tým to bolo viac "okukané". Ale budem sa tešiť ak pripravia opäť niečo nové... :)

Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
7. 2. 2013 / 20:47:09 (před 11 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Nadpis mohl být, že končí slovenská Partička. Ale ty jsi lidem infarkt přivodit vyloženě chtěl, co? :D

To se přímo nabízelo :))

And when my time is up, have I done enough?
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
7. 2. 2013 / 21:28:35 (před 11 roky)
off

Sakra Romane...!! :D já se fakt málem složila :D :D ;)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
7. 2. 2013 / 21:51:02 (před 11 roky)
off

Popravdě mě ta slovenská mrzí víc, jak kdyby zrušili českou. Ačkoli je pravda, že poslední dobou šla ta kvalita dolů.

Whatever
Gingy
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
7. 2. 2013 / 21:59:49 (před 11 roky)
off

Když jsem si přečetla nadpis, napadlo mě jen ; nedivím se ... První díly partičky cca tak 30 dílů (té české), tak se mi vážně líbilo, pokaždý jsem se pobavila. Ale teď poslední dobou si myslím, že kvalita klesá, občas mám pocit že se snaží být za každou cenu přehnaně vtipný a osobně si myslím, že ta popularita ne úplně všem prospěla....

Gingy
phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
7. 2. 2013 / 22:02:09 (před 11 roky)
off

málem jsem dostala infarkt. Jinak máte v článku chybu, není to Dan Dingl, ale Dangl :-)

dixi789
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
7. 2. 2013 / 22:29:28 (před 11 roky)
off

Jen drobná připomínka režisér se jmenuje Dano Dangl. :D

Polopravda je často velká lež.
Heimdal
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
8. 2. 2013 / 00:19:41 (před 11 roky)
off

Tak alespoň že ta Slovenská. Ta česká je podle mě lepší ale je pravda že kvalita klesá ..

Veruuuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 68 | Charlie Harper
8. 2. 2013 / 00:21:42 (před 11 roky)
off

Je to Dano Dangl, pokud už to někdo psal, tak se omlouvám, nechce se mi to číst. :D

DrMovr7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
8. 2. 2013 / 01:03:12 (před 11 roky)
off

Občas si pustím nějaké hry ze slovenské Partičky na YouTube a líbí se mi mnohem víc než ta česká, která se zaměřuje na sprostý a prostý humor. Zejména dvojka Kemka - Latinák nemají u nás vůbec konkurenci.

"Lawyers, I suppose, were children once." Charles Lamb
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 2. 2013 / 01:03:39
VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
8. 2. 2013 / 09:30:21 (před 11 roky)
off

Tak česká Partička je na vrcholu zájmu, takže ta doufejme jen tak neskončí, takže ten bulvární nadpis mě nerozházel :-)

kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
8. 2. 2013 / 10:36:06 (před 11 roky)
off

no mě česká verze nijak neuchvátila. Zato originál "Whose Line Is It Anyway" je naprosto bombastickej

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
8. 2. 2013 / 12:39:15 (před 11 roky)
off

Síce som to nepozerala pravidelne a kvalita klesala, ale škoda je toho celkom...

Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 2. 2013 / 15:17:04 (před 11 roky)
off

Všetky dobré programy na markíze rušia, už sme si zvykli čo sa tam vyvádza a je to celkom škoda. Je pravda, že niektoré časti v poslednej dobe neboli také dobré (čo bude hlavne tým, že si volal Dangl zlých hostí) ale je to škoda, určite je to škoda, bol to moj najobľúbenejší program v telke. Hlavne tá štyrka mi bude chýbať..

b.Tom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 2. 2013 / 20:10:07 (před 11 roky)
off

Určitě je to škoda. Sice jsem viděl jen pár dílů, ale musím se přiznat, že se mi chvílemi líbila více než ta česká. Hlavně Petra mě dostávala snad každý díl :D

- in omnia paratus -
Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
9. 2. 2013 / 00:44:51 (před 11 roky)
off

Musím se přiznat, že mě to taky vyděsilo, že končí česká :D ale pak jsem se naštěstí uklidnila :D abych řekla pravdu, viděla jsem úplnou náhodou jeden slovenskej díl Partičky a vůbec mi to nepřišlo vtipný, i když jsem se snažila něčemu zasmát, takže asi tak. Já jsem hlavně ráda, že máme tu českou, protože bez tý by ta televize vážně stála za dvě věci ještě víc, než teď .. ;)

Milovnice seriálů <3
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
13. 2. 2013 / 02:46:03 (před 11 roky)
off

jsem asi jediný člověk, kterého tenhle pořad nebere. měla jsem ráda všechno, co geňa a suchánek dělali, xxl (i když tam to uváděl suchoš s jakousi blondýnou, geňa každý díl vystupoval), katapult, tele tele i mr. gs, ale partička vůbec. vtip tohohle pořadu jsem nějak nepochopila. asi by mě potěšilo, kdyby zrušili tu českou, ti dva by pak přišli s něčím novým.