Diskuze k článku TRIP – elektroholky a nekonečný lidský potenciál
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
27. 3. 2023 / 10:14:20 (před 86 týdny)
off

Asi bych to také tak vybral, byť feministický seriál mně děsí, protože vím, jak jako chlap dopadnu😁

Richard
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
27. 3. 2023 / 11:27:46 (před 86 týdny)
off
richardK napsal(a):

Asi bych to také tak vybral, byť feministický seriál mně děsí, protože vím, jak jako chlap dopadnu😁

Pokud tam bude čistě feministické táma, tak OK. Ale obávám se, že v dnešní době to ujede někam úplně jinam. Kéž bych se mýlil.

kája14
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
27. 3. 2023 / 12:24:49 (před 86 týdny)
off

The Power: knížku jsem minulý týden dočetla, byť jsem nevěděla že se chystá seriál. Jsem zvědavá jak předlohu, která byla dost násilná a surová, zpracují do seriálové podoby.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 3. 2023 / 22:47:59 (před 85 týdny)
off

Na Power se těším. Mé mysandristické já si pošmákne. Doufám, že ugrilovaných nositelů Y chromozomu bude co nejvíc :D. Tak nějak doufám, že i The Big Door Prize by mohlo být zajímavé, ale to jsem si myslela i o Hello Tomorrow a strašně mě zklamalo. Takže se držím s očkáváním poměrně nízko a jsem zvědavá na zpracování.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
lenkaknel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
28. 3. 2023 / 06:58:36 (před 85 týdny)
off

Tak to vypadalo, že nic. Ale nakonec Six Four by nemuselo být špatné. Ostatní mě asi nenalá, tento týden nic pro mě.