Tak šanci tomu asi dám, herecké obsazení vypadá celkem slušně, jen nevim, jestli si zvyknu na Aidana ze Sexu v téhle roli :D
Se Scottem bude asi sranda, jako Archie byl nezapomenutelnej..
Jen mě zaráží, že bude Granger hlavní postava i v NCIS: LA..doufám, že se to nijak netýká Hetty..
Už jsem o tom slyšela, a no dám tomu šanci, ale upřímně mám z toho strach. Nevím jestli je to ten nejlepší nápad. Tady jde jenom o prachy a dokážu si živě představit ty dolary v očích hlavounů. A jinak Granger hlavní postava, no bude to zajímavé a hodně, ale taky doufám že tam nebude na úkor Hetty.
Tak uvidíme... musím za sebe říct, že obsazení mě až na Scotta moc neohromilo, ale šanci tomu dám. Jinak s Grangerem trochu spoiler!
Helo napsal(a):
Jinak s Grangerem trochu spoiler!
Spoiler? Jaký? Vždyť se už teď ve čtvrté sérii vyskytuje hodně, tak ho jenom povýšili na hlavní postavu... asi jako třeba třeba Michelle Borth (Catherine Rollins) v Hawaii Five-0. Nikdo neví, jak to bude... jestli z toho vyčteš, že tím pádem odejde Hetty, tak jsi dobrej... já to z toho nevyčetl, stejně tak na žádném americkém serveru, kde o tom psali. A navíc nechápu, proč by tam nemohla být Hetty i Granger.
urcite mu sanci dam, jsem zvedava, jak do nej sedne Gillian Alexy jako Claire, z McLeod's Daughters si ji vybavuji, stejne tak u Miguela Ferrera, toho si pamatuji z Crossing Jordan, kde hral taky "sefa"
nicmene moje srdcovka je puvodni NCIS
Furiant napsal(a):
Spoiler? Jaký? Vždyť se už teď ve čtvrté sérii vyskytuje hodně, tak ho jenom povýšili na hlavní postavu... asi jako třeba třeba Michelle Borth (Catherine Rollins) v Hawaii Five-0. Nikdo neví, jak to bude... jestli z toho vyčteš, že tím pádem odejde Hetty, tak jsi dobrej... já to z toho nevyčetl, stejně tak na žádném americkém serveru, kde o tom psali. A navíc nechápu, proč by tam nemohla být Hetty i Granger.
Já narážel jen na to o permanentním setrvání Grangera, o Hetty jsem nic nepsal, tak nemusíš hysterčit... Navíc, po posledním díle, to vypadalo,(Menší spoiler) že už i Callen se ho chce definitivně zbavit, a tak jsem doufal, že se jim to nějak povede... Takhle vím, že tam bude prudit i příští sezonu...
Obsazení mě moc neohromilo. Jestli se na to podívám, zjistím, až podle toho, jak se mi bude líbit ten díl LA.
Co se týče Grangera v hlavní roli... Moc ho nemusím, takže nejsem zrovna nadšená, ale možná tam bude pár docela dobrých scén. Každopádně se vůbec nebojím, že by měla Hetty odejít. Přece jenom je Granger náměstek ředitele a obsadit pozici Hetty by pro něj byl "pád" v profesním žebříčku. Spíše na ně bude dohlížet. Což se ale Hetty asi nebude vůbec líbit. Ostatně jako všem ostatním :)
Nechci nějak prudit, ale není ten tulek špatně? Když první byl klasická NCIS a NCIS: L.A. je jeho spin-offem není tedy i NCIS: Red spiš taky spin-offem klasického NCIS ?? Neměl by být spíš titulek něco jako : " Další NCIS" ???
Ajam napsal(a):
Nechci nějak prudit, ale není ten tulek špatně? Když první byl klasická NCIS a NCIS: L.A. je jeho spin-offem není tedy i NCIS: Red spiš taky spin-offem klasického NCIS ?? Neměl by být spíš titulek něco jako : " Další NCIS" ???
Ne, není. Je to přímo spin-off NCIS: Los Angeles, jelikož ten backdoor pilot bude právě v NCIS: Los Angeles. Kdyby byl v klasické NCIS, tak je to spin-off klasické NCIS. Jasně, samozřejmě se jedná i o další spin-off NCIS a rozšíření tohoto světa, ale tohle bude navazovat přímo na NCIS: LA. A navíc... i NCIS je spin-offem JAGu, ne? ;) Tak je všechno JAG? :)
Jelikož se před chvílí objevily informace o obsazení Kim Raver do tohoto spin-offu, článek byl editován. :)
Furiant napsal(a):
Jelikož se před chvílí objevily informace o obsazení Kim Raver do tohoto spin-offu, článek byl editován. :)
Paráda, Kim mam ráda :) jako šéfka by mohla být zajímavá
Noo, předtím jsem nevěděla jestli tomu dám šanci, ale Kim Raver je Kim Raver. :D
misyrka napsal(a):
Noo, předtím jsem nevěděla jestli tomu dám šanci, ale Kim Raver je Kim Raver. :D
Jop, přesně, v tom včerejším díle NCIS:LA byla skvělá... těším se na příští týden na druhou část. A myslím, že CBS dá NCIS: Red zelenou, takže příští sezónu budeme sledovat tři NCIS seriály :D
Furiant napsal(a):
Jop, přesně, v tom včerejším díle NCIS:LA byla skvělá... těším se na příští týden na druhou část. A myslím, že CBS dá NCIS: Red zelenou, takže příští sezónu budeme sledovat tři NCIS seriály :D
Sakra, já jsem trochu pozadu. Musim to dohnat, abych viděla, jak to funguje. Ale spojení Red a zelená je docela zábavný. Ikdyž ten význam je jiný. :D
Právě jsem dokoukala, a musím říct možná jsem byla až moc skeptická, myslím že to má vážně potenciál. A docela se těším jestli z toho seriál nakonec bude. Ale NCIS: LA pro mě pořád bude láska.