Diskuze k článku Anketa: Novinka roku 2022 (top 45, nominace 1)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
30. 3. 2023 / 13:04:30 (před 85 týdny)
off

Ani jeden jsem zatím neviděla, ale nejvíce láká Obi-Wan :) Takže má můj hlas dnes :D

Janey T.
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
30. 3. 2023 / 13:26:33 (před 85 týdny)
off

Jde do tuhého. :-) Z téhle sestavičky jedině From.

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
30. 3. 2023 / 13:37:43 (před 85 týdny)
on

Hodně slabý výběr, z tohohle za mě HIMYF, to bylo aspoň koukatelne :D

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
30. 3. 2023 / 14:22:50 (před 85 týdny)
off

Těžší a těžší rozhodování, ale Recruitovi věřím víc, takže dám hlas From. Jinak popisek zůstal stejný z minula - že prý šest nominací z nichž čtyři postupují - to mi nevychádza.

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 3. 2023 / 16:32:43
Hlawoun
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 3. 2023 / 16:11:27 (před 85 týdny)
off
darbak napsal(a):

Těžší a těžší rozhodování, ale Recruitovi věřím víc, takže dám hlas From. Jinak popisek zůstal stejný z minula - že prý šest nominací z nichž šest postupuje - to mi nevychádza.

Možná větší problém je pět nominovaných...

Zima se blíží...
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 3. 2023 / 16:13:00 (před 85 týdny)
on
darbak napsal(a):

Těžší a těžší rozhodování, ale Recruitovi věřím víc, takže dám hlas From. Jinak popisek zůstal stejný z minula - že prý šest nominací z nichž šest postupuje - to mi nevychádza.

Pořád se snažíme zautomatizovat anketní články, nový popisek jsem udělala, ale někde se cestou ztratil. Pět nominovaných je správný počet, postupovat budou tři.

darbak
30. 3. 2023 / 16:36:45 (před 85 týdny)
off
ragelly napsal(a):

Pořád se snažíme zautomatizovat anketní články, nový popisek jsem udělala, ale někde se cestou ztratil. Pět nominovaných je správný počet, postupovat budou tři.

V pohodě :)

Jinak ale počítám, že dle tohoto postoupí 27 seriálů - jak se bude postuovat dál? To už budou duely? Nebo se to bude ještě třídit do skupin (což mi s lichým počtem moc nesedí a na duely je to pořád asi ještě vysoké číslo)?

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
30. 3. 2023 / 17:04:01 (před 85 týdny)
on
Hlawoun napsal(a):

Možná větší problém je pět nominovaných...

Naprostá shoda. Dnes velmi vlažně From.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
ragelly
30. 3. 2023 / 19:15:11 (před 85 týdny)
on
darbak napsal(a):

V pohodě :)

Jinak ale počítám, že dle tohoto postoupí 27 seriálů - jak se bude postuovat dál? To už budou duely? Nebo se to bude ještě třídit do skupin (což mi s lichým počtem moc nesedí a na duely je to pořád asi ještě vysoké číslo)?

Mám v plánu top 28 (27 + 1 černý kůň) a mini-skupinky po 4, kde vždy jeden vypadne, to samé pak s top 21 - postoupí 2 z 3, a pak top 14 duely.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
30. 3. 2023 / 19:32:50 (před 85 týdny)
on
ragelly napsal(a):

Mám v plánu top 28 (27 + 1 černý kůň) a mini-skupinky po 4, kde vždy jeden vypadne, to samé pak s top 21 - postoupí 2 z 3, a pak top 14 duely.

Bych zrychlil, ať to nemáme až do 2024.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
darbak
30. 3. 2023 / 20:33:25 (před 85 týdny)
off

Jinak překvapuje mě postup HIMYF. Sice byl ve svém kole mezi čtyřmi postupujícími, celkově ale dostal jeden z nejnižších počtů hlasů.

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
31. 3. 2023 / 08:53:17 (před 85 týdny)
off
darbak napsal(a):

Jinak překvapuje mě postup HIMYF. Sice byl ve svém kole mezi čtyřmi postupujícími, celkově ale dostal jeden z nejnižších počtů hlasů.

Mali by sa brať do úvahy počty hlasov a nie automaticky posúvať seriály, ktoré síce v danom kole prešli, ale hlasovalo za nich minimum ľudí.

ragelly
31. 3. 2023 / 12:41:53 (před 85 týdny)
on
sonkad napsal(a):

Mali by sa brať do úvahy počty hlasov a nie automaticky posúvať seriály, ktoré síce v danom kole prešli, ale hlasovalo za nich minimum ľudí.

Já to tak dělám, když nějaké nepostupující seriály mají hodně hlasů. Ale zrovna v tomto kole to bylo víceméně "spravedlivé", první nepostupující měli méně než 50 hlasů, což už mi přijde málo. Dávám jim druhou šanci, když mají cca 60+ hlasů. V minulém kole prvním nepostupujícím byl Uncoupled s 48 hlasy.

darbak
31. 3. 2023 / 14:21:54 (před 85 týdny)
off
ragelly napsal(a):

Já to tak dělám, když nějaké nepostupující seriály mají hodně hlasů. Ale zrovna v tomto kole to bylo víceméně "spravedlivé", první nepostupující měli méně než 50 hlasů, což už mi přijde málo. Dávám jim druhou šanci, když mají cca 60+ hlasů. V minulém kole prvním nepostupujícím byl Uncoupled s 48 hlasy.

Aha, nevěděl jsem, že máš takto stanovenou hranici, zajímavé. Myslel jsem že se to tak děje v každém případě, nehledě na to, kolik má daný seriál hlasů. Dobré vědět :)