Diskuze k článku Novinka pod lupou: Unstable (Netflix)
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
8. 4. 2023 / 17:45:52 (před 84 týdny)
off

Po ani ne 30 minutách jsem to už nedával. A to jsem měl Roba Lowa od doby Youngblooda v oblibě. Možná později tomu dám šanci.

Richard
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 4. 2023 / 18:45:13
lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
8. 4. 2023 / 18:15:08 (před 84 týdny)
off

Mě to trochu zklamalo, čekala jsem od toho více. Třeba postavu syna jsem si naprosto zamilovala. Ale otec mi přišel trochu iritující, ale dohromady byli skvělí, akorát ten děj byl takový zvláštní, od všeho trochu, takže mi to úplně nesedlo. Asi to mělo dobrý potenciál být dobrou oddechovkou, ale asi se mi nechce pouštět do dalších dílů moc.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
8. 4. 2023 / 20:00:04 (před 84 týdny)
off

Treba vyskusat 911: Lone Star. Tam si Roba uzijete dost aj v inej ulohe ako komedii. Naposledy som Roba a jeho synov videl v The Lowe Files. Rob a jeho dvaja synovia sa vydavaju preskumat paranormalne javy a pod. Myslim, ze tento komedialny serial vynecham, aj ked je Rob urcite jeden z mojich oblubenych hercov.

patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
8. 4. 2023 / 20:17:46 (před 84 týdny)
on
Petyer napsal(a):

Treba vyskusat 911: Lone Star. Tam si Roba uzijete dost aj v inej ulohe ako komedii. Naposledy som Roba a jeho synov videl v The Lowe Files. Rob a jeho dvaja synovia sa vydavaju preskumat paranormalne javy a pod. Myslim, ze tento komedialny serial vynecham, aj ked je Rob urcite jeden z mojich oblubenych hercov.

Na článok som klikol iba preto, že som si všimol na obrázku Roba. Ja ho poznám iba z 9-1-1: Lone Star, preto ma prekvapuje, že som sa práve dozvedel, že v poslednej dobe hrá hlavne v komédiách. Keďže ho poznám iba ako cpt. Owena Stranda, tak v komediálnej roli si ho predstaviť neviem :)

F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
8. 4. 2023 / 20:55:28 (před 84 týdny)
off

V tomhle souhlasím s ragelly, hlavní hrdina to zabil, šíleně otravné... :/

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
8. 4. 2023 / 22:16:09 (před 83 týdny)
off

Za sledování by měli platit.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
8. 4. 2023 / 23:24:11 (před 83 týdny)
off
_-0-_ napsal(a):

Za sledování by měli platit.

To ti napověděl ChatGPT?😁 Absolutně souhlasím😎

Richard
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 4. 2023 / 01:15:01 (před 83 týdny)
off
richardK napsal(a):

To ti napověděl ChatGPT?😁 Absolutně souhlasím😎

Ne, to by byla RE mnohem obsáhlejěí :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."