Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Night Agent (Netflix)
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
1. 4. 2023 / 18:03:23 (před 85 týdny)
on

Chytrá, akční, spiklenecká věc. Jak osvěžující bylo vidět dílko, nezatížené modernistickými výstřelky. Doufám, že dvojka v tom bude pokračovat. Za mě 80%.

Hrus
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
1. 4. 2023 / 19:22:17 (před 85 týdny)
off

Seriál, který si na nic nehraje. Normální konspirační akční thriller, který má uzavřený děj (už jsem dokoukal), tím pádem se nerozplizne a nestačí zabřednout do velkých nelogičností.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
1. 4. 2023 / 23:10:34 (před 84 týdny)
off

Po vzhliadnuti celej serie velka spokojnost a uz teraz sa tesim na druhu seriu. Za mna 80%.

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 4. 2023 / 23:10:50
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 4. 2023 / 09:47:18 (před 84 týdny)
off

Fajn obsadenie, fajn akcia a dej, v podstate nič nechýbalo, všetky body síce boli splnené a nič vyslovene neprekážalo, ale zároveň to celé bolo veľmi priemerné a chýbala tomu originalita. Nič, vďaka čomu by som si seriál zapamätala, chýbala tam iskra, niečo špecifické len pre tento seriál. Akoby sa bál zájsť do hlbších vôd a vo všetkých oblastiach ostal len pri povrchu, čo je škoda. Ale pozeralo sa to dobre, na strávenie pár popoludní fajn.

Mne sa oproti tomu oveľa viac páčil The Recruit, ktorý má podobné zameranie, ale zďaleka sa neberie tak vážne a je to jedna zábavná jazda od začiatku do konca.

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 4. 2023 / 09:55:37
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
4. 4. 2023 / 08:42:29 (před 84 týdny)
on
sonkad napsal(a):

Mne sa oproti tomu oveľa viac páčil The Recruit, ktorý má podobné zameranie, ale zďaleka sa neberie tak vážne a je to jedna zábavná jazda od začiatku do konca.

No vida, jak je vše relativní, individuální. Mně právě tohle "odlehčení" absolutně nesedlo. Takže ve 3. dílu stopka. :-)