Diskuze k článku TRIP – spousta zpěvu a šílenství v tipech týdne
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
3. 4. 2023 / 11:12:57 (před 85 týdny)
off

Nejzajímavější i pro mně je Beef z produkce A24 a tady je nutné zvýšit pozornost, protože po jejich fenomenálním úspěchu se seriálem Euphoria a filmu Everything Everywhere All At Once budou očekávání vždy vysoká. Seriál mám ve watchlistu už nějakou dobu, tak mu držím palce.

Richard
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
3. 4. 2023 / 17:03:12 (před 84 týdny)
off

Spojení Drama/komedie ve mně vzbuzuje ambivalentní pocity. Kočkopes.

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
3. 4. 2023 / 18:41:29 (před 84 týdny)
on
_karel_ napsal(a):

Spojení Drama/komedie ve mně vzbuzuje ambivalentní pocity. Kočkopes.

Dramedy? Černá komedie?

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
3. 4. 2023 / 19:23:04 (před 84 týdny)
off

Schmigadoon! ❤️❤️ a samozrejme vyskúšam aj Grease, ale očakávania mám veľmi nízke.

The wheel weaves as the wheel wills.
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
3. 4. 2023 / 19:30:56 (před 84 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Dramedy? Černá komedie?

Já mám nějakou vadu, že prostě komediím nerozumím. Nevím proč, nesleduju. Takže když vidím to spojení, tak je to pro mě něco jako červená. Třeba bych tu dramatickou linku i chtěl vidět, ale jak to sklouzne do komedie, do nějakých ztřeštěností a úletů, tak končím. Chjo.

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
3. 4. 2023 / 19:38:18 (před 84 týdny)
on
_karel_ napsal(a):

Já mám nějakou vadu, že prostě komediím nerozumím. Nevím proč, nesleduju. Takže když vidím to spojení, tak je to pro mě něco jako červená. Třeba bych tu dramatickou linku i chtěl vidět, ale jak to sklouzne do komedie, do nějakých ztřeštěností a úletů, tak končím. Chjo.

Já právě miluji takový ty černý, divný. Že to je drama dotažený až do absurdna, že to je vtipný.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
3. 4. 2023 / 21:53:52 (před 84 týdny)
off
_karel_ napsal(a):

Já to mám úplně stejně. Drtivá většina komedií mi zavání trapností a já se při sledování fakt nerada cítím trapně.