Diskuze k článku The Walking Dead: Nová epizoda, nový rekord
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
11. 2. 2013 / 23:24:39 (před 11 roky)
off

Já osobně byl celkem zklamán, čekal jsem po těch týdnech větší pecku... :)) Každopádně u Talking Dead jsem se ale zasmál, ta hodinová stopáž místo klasické půlhodinky se mi líbila... :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
11. 2. 2013 / 23:51:11 (před 11 roky)
off

No nevim mě se díl dost líbil. Zase tomu kralovala Rickovo finální scéna. Ten chlap musí dostat nějakou cenu už;)

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 2. 2013 / 00:13:32 (před 11 roky)
off

mě to přišlo divný, všichni čekaj jak s toho vybruslí a oni tam přiběhnou obyvatelé věznice a začnou střílet.

Go GOATS
Jack713
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
12. 2. 2013 / 16:22:28 (před 11 roky)
off

Ani se moc nedivim tý sledovanosti,po takový době na to byli všichni strašně nadržený=D Já ani na cz titulky nepočkal a musel jsem koukat v aj. Jinak díl byl dobrej,ale taky jsem čekal větší pecku.

Heimdal
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 2. 2013 / 16:32:47 (před 11 roky)
off

No už jsem se nemohl dočkat po takový době se děj zase pohnul . Celou tu dobu co měl seriál pauzu jsem přemýšlel jak se z toho Deryl dostane . Konečně se mrtváci vrátili :D

in-mysticfalls
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
14. 2. 2013 / 12:41:51 (před 11 roky)
off

podle mě skvělá epizoda, nejvíc mě dostal ten konec, ta Lori na tom schodišti byla jakože dost děsivá :D

,,Anybody capable of love is capable of being saved''
Lukáš Trick
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
15. 2. 2013 / 03:24:27 (před 11 roky)
off

noo je pravda,že sem od toho dílu čekal víc, ale i tak to za to čekání stálo:))

Amicitia nisi inter bonos esse non potest.