LOL :D, myslela jsem, že divnější místo než mé milované Brno neexistuje, ale očividně jsem se zmýlila.
lenochod6 napsal(a):
LOL :D, myslela jsem, že divnější místo než mé milované Brno neexistuje, ale očividně jsem se zmýlila.
Brno je česká Florida holka :D :D. Občas v té bizardnosti docela soutěží :D. Nejlepší je do googlu napsat Florida man a libovolné datum, strejda google už ti nějakou tu bizardnost najde :D.
Není to sice úplně Florida man, ale k duchu toho státu to vyloženě sedí :D.
bizarní se píše bez D!
Biskin napsal(a):
bizarní se píše bez D!
Opraveno.
Před lety jsem strávil téměř dva roky v Brně (což byl sám o sobě zážitek na úrovni titulků, které jsou předmětem článku). V té době se tam prodávalo cosi, pod názvem HROM, vcelku to do tamní atmosféry zpadalo :-)
O této tiskovině (autor Holden Caulfield, 1. 4. 2010) se dá dohledat:
Suchý popisek z Katalogu vědecké knihovny v Olomouci nám o této tiskovině říká: "Časopis informací, zkušeností a zábavy. Materiály jsou připravovány ve spolupráci s redakcí Weekly World News (USA) a čerpány z různých domácích i zahraničních zdrojů." Skutečnost byla o trošku divočejší. V tomto plátku jste se mohli dočíst, že "Hitler žije v Argentině a je mu 110 let" nebo že "Vědci vyšlechtili voňavého skunka".
Ačkoli HROM již několik let česky nevychází, v cizině pořád žije a přináší články jako "Michael Jackson zfalšoval svou smrt" a "Herečka Megan Fox je muž" (včetně vousaté fotky)...
Není pochyb, že by se podle níže uvedených titulků dal natočit nejeden seriál.