Diskuze k článku Novinka pod lupou: Queen Charlotte: A Bridgerton Story (Netflix)
lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
9. 5. 2023 / 19:28:30 (před 79 týdny)
on

Jako já mám Bridgertonovi ráda, ale tohle mi přišlo fakt lepší, hlavně dějem a celkově scénařem a kvalitou dialogů mi to přišlo o ligu výš jak Bridgertonovi, hodně příjemné překvapení vzhledem k tomu, že jsem čekala, že to bude nic moc.

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 5. 2023 / 20:50:45 (před 79 týdny)
off

Ragelly: Pozri si najprv Bridgertonovcov, tých známych postáv je tam viac, už aj v pilote a dalo to tomu ten správny pocit, keď poznáme ich terajšie vzťahy (viď mladá lady Danbury a pod.)

Čo sa týka pilotu, súhlasím s názormi, ani chvíľu som sa nenudila, úroveň zábavnosti Bridgertonovcov ostala zachovaná.. Tiež som z toho mala obavy, ale zatiaľ super :)

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
9. 5. 2023 / 21:56:05 (před 79 týdny)
off

S tím vzhledem úplně souhlasím. Hlavně stará královna je pro mě k nekoukání a mladou představitelku vybrali, aby jí byla podobná. Jaká ironie, že prohlašují, jaká je to úchvatná kráska, když Agatha je mnohem hezčí.

Taky pro mě je to dost překvapivě lepší, než jsem čekala. Vadí mi ale přiživování se na Bridgertonech, s příběhem Bridgertonů to má pramálo společného a Violet je tam vyloženě do počtu.