Jsem zvědavá na pana Monka :D Myslím, že tomu herci tu roli už nikdy neodpářu :D
Zdá sa, že omrknem seriály SMG, Ruperta a Alexis Bledel, ale v tom obrovskom počte mi určite niekto ušiel :D
GOSH moc informací najednou, rozdělil bych to jedním tahem na :
Znamé tváře - muži
Znamé tváře - ženy
Neznámé tváře - muži
Neznámé tváře - ženy
a pak možná
známé tváře - nepojmenované muži
známé tváře - nepojmenované ženy
takhle je vtom celkem zmatek, ale fakt obdivuju tvlj smysl pro našení, protože tohle muselo zabrat spoustu času :DDD
zahron napsal(a):
GOSH moc informací najednou, rozdělil bych to jedním tahem na :
Znamé tváře - muži
Znamé tváře - ženy
Neznámé tváře - muži
Neznámé tváře - ženy
a pak možná
známé tváře - nepojmenované muži
známé tváře - nepojmenované ženy
takhle je vtom celkem zmatek, ale fakt obdivuju tvlj smysl pro našení, protože tohle muselo zabrat spoustu času :DDD
To je práce cca deseti dnů a nestihla jsem to všechno :) Jinak s tím rozdělením je to těžký, protože každý zná někoho jiného... Když už tak spíš rozdělit podle jednotlivých pilotů, jenže to by se potom blbě aktualizovalo.
Svoje favority na další sezónu mám ale moje sympatie právě dostaly i ty seriály, které jsem vůbec neměla v plánu = Gothica a Venice :-))
věř mi že když jsem já přestal listovat v půlce, tak ostatní přestanou ještě dřív a to znám celkem hodně herců nazpamět, takže jsem mohl používat vyhledávání na stránce ..
samozřejmě tě nechci urazit, ale ke zvýšení informační hodnoty by to členění pomohlo :-D
:O OMG Tak jestli budu chtít vidět všechny seriály s oblíbenými herci tak se můžu rozloučit se spánkem. Snad budou hodný a nepojedou všeci najednou :-)
Wow, klobouk dolů - obdivuju toho, kdo si s tímhle článkem dal takovou práci a všechny ty herce tady vypsal!
Jste tady fakt úžasný! Skvělá práce! ;)
kate23 napsal(a):
:O OMG Tak jestli budu chtít vidět všechny seriály s oblíbenými herci tak se můžu rozloučit se spánkem. Snad budou hodný a nepojedou všeci najednou :-)
Neboj, z toho seznamu vyberou jen hrstku, většina těch lidí se na obrazovky nedostane :)
parádny článok, vdaka zaň :) je v tom veru zmätok trošku ale preto som si článok odložila do záložiek v pc aby som kedykoľvek mohla namrknúť a osviežiť si pamať. už z predchádzajúcich článkov o pilotoch som si našla to svoje ale teraz sa ten zoznam predlžil lebo toľko svojich hercov ktorých milujem zo seriálov som si tu našla že až. tešíím :) len otázka je, čo sa dostane na obrazovky!
Thadreth napsal(a):
Nestihla všechno? :O Váááu. Jestli ty ses s tím dřela deset dní, já bych se s tím dřel deset let. :D Tohle je snad nejpracnější článek roku. Tam musí být aspoň dvě stovky jmen... :O
Nejhorší, když jsem jeden den dodělala jednu stanici a ráno jsem se probudila a Twitter zaplněný asi 15 novými jmény k té samé stanici :D
Myslím že někdo má menší sklony k masochismu. Docela jsem koukala kolik tu mám oblíbených herců. Doufám že se chytnou Sean Heyes, Alexis Bedel, Rupert Grint, Jason Lee, Ryan Hansen (i když by mi nevadilo kdyby se Candy Andy vrátil do 2BG), a samozřejmě Beth Reisgraf.
No jak už můj nick napovídá . Nejvíc přeju Sarah, aby to vyšlo, ale potěšilo mě i spostu jiných tváří, kterým bych to také moc přála. Jako například Alexis Bledel. U CBS je to těžké s novými seriály , je to stabilní televize. Doufám, že to vyjde. Moc chci SMG zase někde vidět. Jinak ragelly další článek, který se mi vyloženě líbil a potěšil mne . :)
90% pro me meznamých lidí, ale není se co divit tech "štekových" hercu a hereček je neskutečné množství
Hodně se mi líbí obsazení Nepojmenované komedie DJ Nash, JK Simmons a Parker Posey, to zní zajímavě. Jinak úžasná práce to dát celé dohromady. Přidat už můžeme taky Karla Urbana a Minku Kelly... :)
Super, pár mých oblíbenců někde bude hrát, teď už jen nějaký ty seriály sledovat a oblíbit si je a svět hned bude lepší, pokud ty seriály nezruší po 3 epizodách :/ :D
stonefire napsal(a):
Hodně se mi líbí obsazení Nepojmenované komedie DJ Nash, JK Simmons a Parker Posey, to zní zajímavě. Jinak úžasná práce to dát celé dohromady. Přidat už můžeme taky Karla Urbana a Minku Kelly... :)
Jsou v pořadníku :D Za Minku jsem hodně ráda :)
Teď jsem si všimla, že má oblíbená herečka ze seriálu Ringer (kterýho je mimochodem strašná škoda), bude hrát v Crazy Ones, tak na to jsem hodně zvědavá, co to bude...
A jinak z ostatních pilotů se nejvíc těším na The Originals (jelikož jsem fanoušek TVD), jen ta Phoebe Tonkin mi tam prostě vadí...
Teda úžasný přehled. Mám pár oblibencu, Chyler Leigh, Alexis Bledel, Kadee Strickland, Krysten Ritter možná jsem někoho zapomněla. Jsem zvědavá co provedou s The Originals. A moc přeji úspěch Sarah Michelle Gellar zrušení Ringer mě mrzelo.
Nejvíce se těším na The Originals :) ♥
Já se hlavně těším na Karla Urbana a Michaela Ealyho v Human od JJ Abramse. Snad to bude hit.
Jen bych pro aktualizaci dodala, že Mercedes Masöhn odřekla roli v Mixology.
Skvelý článok, určite mi ešte neskôr pomôže s rozhodovaním :)
Christina Ricci odešla od pilotu Girlfriend in Coma.
jen malý tip. možná by nebylo špatné napsat tam, jestli seriál byl nebo nebyl objednán. já vím, psali jste o tom články, ale tady by to pomohlo přehlednosti. tolik jmen za sebou... malá poznámka o tom, jestli byl seriál objednán nebo ne a že třeba herec pilot opustil, a hned by to člověku víc dalo.
ševča napsal(a):
jen malý tip. možná by nebylo špatné napsat tam, jestli seriál byl nebo nebyl objednán. já vím, psali jste o tom články, ale tady by to pomohlo přehlednosti. tolik jmen za sebou... malá poznámka o tom, jestli byl seriál objednán nebo ne a že třeba herec pilot opustil, a hned by to člověku víc dalo.
Dobrý nápad. Letos jsem vůbec neměla čas ten článek aktualizovat, půlka lidí tam chybí. Na příští rok musím vymyslet jiný systém.