Arrow je určitě jednou z nejlepších letošních novinek, ne-li nejlepší.
Íííííííí! Uááááá! Já teda rozhovor kvůli spoilerům nečetla, ale Felicity zbožňuju a už pár dílů tvrdím, že by jim to s Oliverem slušelo. Takže to, že mu bude pomáhat, když bude zraněný, mě hrozně potěšilo. Ale ne tak moc jako to, že bude další řadu vedena jako hlavní postava. Team Felicity! :)
Super, super, super! Felicity jsem si vážně oblíbila. Navíc se opravdu hodí k Ollíkovi, tak doufám, že jim tam dají nějakou zajímavou zápletku.
Ree napsal(a):
Íííííííí! Uááááá! Já teda rozhovor kvůli spoilerům nečetla, ale Felicity zbožňuju a už pár dílů tvrdím, že by jim to s Oliverem slušelo. Takže to, že mu bude pomáhat, když bude zraněný, mě hrozně potěšilo. Ale ne tak moc jako to, že bude další řadu vedena jako hlavní postava. Team Felicity! :)
jsou tam fakt jen minispoilery, nic velkýho :)
allyska napsal(a):
jsou tam fakt jen minispoilery, nic velkýho :)
Mini? to že Oliver bude postřelenej neni zas tak malej spoiler
Sal3m napsal(a):
dobře, beru zpět :)
Sal3m napsal(a):
Jak se to vezme, vzhledem k tomu, že je to i součástí promo videa k danému dílu...
To je pravda.
I když nevyhledáváš spoilery tak se každý určitě podívá na promo k dalšímu dílu a tato informace je tam jasně daná i to kdo ho postřelil.
Teď by mně zajímalo jak se Oliver bude tvářit v soukromý, protože když Vás málem zabije vlastní matka i když vlastně neví že to jste vy - tak to s člověkem musí pěkně zamávat, ať je sebeotupělejší vůči většině citů.
Co se toho týče jsem rozhodně pro tým Felicity - tu holku mám hodně ráda.
corine napsal(a):
Jak se to vezme, vzhledem k tomu, že je to i součástí promo videa k danému dílu...
já se rád nechávám překvapit, i když vim že Felicity dostane postřeleného Olivera do jeho skrýše
prostě at je trailer nebo to co bude v nadcházející epizodě je spolier
Tak za prvé koukám, že jsem tady v menšině, protože Felicity zrovna nemusím.
No a za druhé se spoilerům teda taky asi jako menšina nebráním. A to ani v tomhle případě, porotože mě zajímají jednak flasbacky z ostrova, o kterých není v promu nic. A taky mě hodně zajímá, jak to, co je v promu (a spoilery z článku), chtějí tvůrci smysluplně začlenit do příběhu, aniž by z něj udělali frašku. A na tohle podle mě promo akorát tak naláká.
Postava Felicity se mi celkem líbí a jsem tedy rád, že dostane více prostoru. Jinak musím souhlasit, že Arrow se zatím jeví jako jedna z nejlepších letošních novinek a doufám, že se bude vyvíjet správným směrem.
Mám ráda Felicity :) takže mě zpráva, že bude v další řadě vedena jako hlavní postava hodně potěšila.
Ona je vlastně taková reinkarnace Chloe ze Smallville ne?