Prolétl jsem nabídku SkyShowtime a spíš než ohlášené novinky mě zaujalo, že několik seriálů, namátkou Bates Motel, má ohlášený konec do necelého měsíce. Možná jsem to přehlédl, ale nedá se tady najít seznam toho, co končí? Díky
Hlawoun napsal(a):
Prolétl jsem nabídku SkyShowtime a spíš než ohlášené novinky mě zaujalo, že několik seriálů, namátkou Bates Motel, má ohlášený konec do necelého měsíce. Možná jsem to přehlédl, ale nedá se tady najít seznam toho, co končí? Díky
LOL, díky za upozornění. Namátkou jsem mrkla na SkyShowtime do mého seznamu a vypadá to, že tam končí úplně všechno, co tam mají :D (kromě jejich věcí typu Yellowstone). Když se tam mrknu, píše mi to 28 days left to watch fakt u všeho, na co najedu - grimm, elementary, hawaii 5-0, why women kill, billions, the affair, seal team, smilf a prostě všechno ostatní, co tam mám uložené v oblíbených :D
Seznam na konce tady (bohužel) není, asi se to nedá jak detekovat.
Hlawoun napsal(a):
Řeší úplně všichni (jako i v zahraničí). Podle všeho implementovali funkci, která by měla naznačovat, kdy jim skončí licence, ale udělali to klasicky "showtimovsky", takže na hovno a omylem jim to skočilo k většině věcí v katalogu (mají to i věci, co přidali včera a dnes).
Podle podpory nic aktuálně neplánují odstranit (ale věř Indovi, co se tě snaží co nejrychleji zbavit). Např. u Yellowstone mají mít licenci minimálně do 2025 (a taky u něj vyskakuje x dní). Ale i tak mě děsí, že jejich vlajkový seriál nemají zaplacený na dýl.
Já už jim taky kvůli tomu psal tak uvidíme co odpoví. Jako to by mě fakt vytočili. Mám v plánu se v brzké době podívat na Gangs of London takže doufám že to je jen další jejich bug. Ale vše nasvědčuje tomu že ano, bylo by toho fakt moc.
Tak odpověděli že "V současné době se vedle řady titulů na naší platformě zobrazuje nepřesné oznámení o vypršení platnosti. Tuto záležitost naléhavě prošetřujeme a omlouváme se za způsobené nepříjemnosti." Takže to vypadá tak že to je chyba. Ale napsal mi to někdo kdo se jmenuje Rohan. Tak uvidíme no.