Diskuze k článku Už na nás taky došlo – Netflix začal bojovat proti sdílení hesel i v ČR
Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
24. 5. 2023 / 09:05:52 (před 77 týdny)
off

Osobně mě nejvíc trápí, kdy to okopčí ostatní. Jakože to je otázka kdy, nikoliv jestli.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
24. 5. 2023 / 09:22:42 (před 77 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Osobně mě nejvíc trápí, kdy to okopčí ostatní. Jakože to je otázka kdy, nikoliv jestli.

Mno, uvidíme, jak se to posune. Já jdu zatím oprášit dřevěnou nohu a pásku přes oko. Co kdyby se blížil Halloween :D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
24. 5. 2023 / 09:35:38 (před 77 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

...kde podle slov svého mluvčího má nyní více předplatitelů než před nasazením této fičury a hlavně, což je pro Netflix důležitější, jejich čísla rostou a to rychleji než kdykoliv předtím....

Žijeme v době, pro kterou jsou celosvětově charakteristické dramatické změny v ekonomice. Je proto otázkou, jestli fakt, že "jejich čísla rostou a to rychleji než kdykoliv předtím" je z hlediska vlivu zavedení nových opatření kauzalitou, nebo pouhou korelací. Babo raď.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Fruiko
24. 5. 2023 / 09:48:02 (před 77 týdny)
off
_-0-_ napsal(a):

Žijeme v době, pro kterou jsou celosvětově charakteristické dramatické změny v ekonomice. Je proto otázkou, jestli fakt, že "jejich čísla rostou a to rychleji než kdykoliv předtím" je z hlediska vlivu zavedení nových opatření kauzalitou, nebo pouhou korelací. Babo raď.

Tah hlavně Kanaďani jsou jedni z nejposlušnějších idiotů občanů na planetě.

Biskin
VIP | Cool level: 51 | Jay Pritchett
24. 5. 2023 / 10:27:56 (před 77 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

kromě hokejistů :D

Fruiko
24. 5. 2023 / 10:35:08 (před 77 týdny)
off
Biskin napsal(a):

kromě hokejistů :D

A tiráků.

richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
24. 5. 2023 / 11:25:07 (před 77 týdny)
off

Je fakt otázkou, jak na to bude pohlížet konkurence, protože to je příležitost přebrat Netflixu nějaké procento trhu. Jenže jak na potvoru ostatní se trápí a nemají čas teď o tom přemýšlet.

Richard
Carl0s
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
24. 5. 2023 / 13:04:38 (před 77 týdny)
off

Až přijde email, tak zaplatím...Co se dá dělat -.-
Sto lidí, sto chutí, ale pro mne je Netflix stále #1 platforma. To raději odstřihnu HBO, nebo Disney+.

Aktuálně si dělíme (pouze v rodině) Netflix mezi tři domácnosti, tak oželím jeden kebáboš měsíčně a budu koukat dál.

Fruiko
24. 5. 2023 / 13:37:15 (před 77 týdny)
off
Carl0s napsal(a):

...ale pro mne je Netflix stále #1 platforma.

Taky mi to tak přijde. Všichni ho furt hatí, ale když to srovnám s jakoukoliv konkurencí, tak to množství obsahu je prostě největší. A každý měsíc a kromě toho je půlka dabovaná. O tom se konkurenci prostě nesní.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
24. 5. 2023 / 14:40:01 (před 77 týdny)
off
Carl0s napsal(a):

Sto lidí, sto chutí, ale pro mne je Netflix stále #1 platforma. To raději odstřihnu HBO, nebo Disney+.

Aktuálně si dělíme (pouze v rodině) Netflix mezi tři domácnosti, tak oželím jeden kebáboš měsíčně a budu koukat dál.

Uplne suhlasim, aktualne mam zaplatene aj ine sluzby no Netflix je pre mna stale jednotka.

Spooky0987
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
24. 5. 2023 / 17:52:39 (před 77 týdny)
off
Carl0s napsal(a):

No nejsem přesvědčen o tom, že to je číslo jedna. Mají toho hodně, ale kvalita je zoufalá, samá reklama na LGBTQ. 90 % je nepoužitelný brak

Mr.Ripley
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
25. 5. 2023 / 18:51:38 (před 77 týdny)
off

Tak už to začalo, právě mi přišel mail.

Mr.Ripley
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
26. 5. 2023 / 00:05:36 (před 77 týdny)
off
Spooky0987 napsal(a):

No nejsem přesvědčen o tom, že to je číslo jedna. Mají toho hodně, ale kvalita je zoufalá, samá reklama na LGBTQ. 90 % je nepoužitelný brak

"„Genderové identity se řeší především v anglicky mluvících západních zemích, ale postupně dorazí i do Česka,“ řekl v rozhovoru pro iDNES.cz sociolog Michael Gibbs z Oxfordské univerzity. Podle něj je důležité ideu respektovat, stejně jako respektujeme cizí víru. Gender v určitém smyslu v některých zemích náboženství nahradil, dodává."

Zdroj: idnes.cz

Netflix, jako správný věrozvěst, přináší náboženskou osvětu :-(

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
nighthunter
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
26. 5. 2023 / 13:52:23 (před 77 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

hlavne maju inu kupnu silu ako my...

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 5. 2023 / 13:52:32