Viděl jsem celý kdo má rád staré filmy s Arnodlem hlavně akční komedie dostane co potřebuje s moderním kabátem aby se to líbilo i dnešní generaci. :) Já jeho filmy jako třeba policajt ve Školce mám fakt rád a Fubara sem si neskutečně užil.
Osobne niekde k 50-60% ...
A to davam + za Arnolda a + ze sa na tu jeho dceru da pozerat.
obrovke minus je nelogickost, akoze chapem ze musia sa drzat rozpoctu, ale aby setrili na seriali s Arnoldom? Misia v Guiane .. a hned BUM.. lesy ako v miernom az chladnom pase .. neviem kde to bolo natacane ale kludne v kanade by somsa necudoval .. ako ked chceli asponb trochu priblizit tropy tak mali to natocit na floride .. ked uz vazne nechceli minat peniaze na tropicke pralesy.
přijde mi smutný, když vidím, jak může vypadat labutí píseň legendy.
_-0-_ napsal(a):
přijde mi smutný, když vidím, jak může vypadat labutí píseň legendy.
A filmy s Willisem jsi viděl? Tohle je ještě výhra. A jinak to nebylo zlý a líbí se mi jak k tomu jede celkem agresivně promo. Ten Fubar mód je skvělej.
Fruiko napsal(a):
A filmy s Willisem jsi viděl? Tohle je ještě výhra. A jinak to nebylo zlý a líbí se mi jak k tomu jede celkem agresivně promo. Ten Fubar mód je skvělej.
Bohužel ano. To je ještě vyšší level (neomlivitelný/nesouvisející s frontotemporální demencí).
_-0-_ napsal(a):
Bohužel ano. To je ještě vyšší level (neomlivitelný/nesouvisející s frontotemporální demencí).
Já bych na něj tak přísná nebyla, zřejmě se snažil zabezpečit rodinu, dokud ještě vůbec něco zvládal, svou prognózu asi znal. Navíc péče o něj při zhoršujícím se stavu, když bude rodina chtít zachovat soukromí, taky nebude za hubičku.