Diskuze k článku Anketa: Zpátky do minulosti (nominace 1)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 6. 2023 / 13:20:47 (před 73 týdny)
off

Tak neviděla jsem ani jeden, ale nejvíce láká Call the Midwife, takže dnes má můj hlas :D

Janey T.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
14. 6. 2023 / 13:29:14 (před 73 týdny)
off

EDIT: Fakt by mě zajímalo, jak obstojí oblíbená metrosexuální vztahová teen sračka Reign, čerpající znalosti o době z publikací typu "História nič jednoduchšie" - jemné dušinky snad omluví drsný soud.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 6. 2023 / 14:17:35
Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
14. 6. 2023 / 13:29:18 (před 73 týdny)
off

Škoda, že se nová gangsta Cleopatra do prvních 100 nedostala.

ČSFD.cz je odpad
Editováno: 2x | Naposledy: 14. 6. 2023 / 13:29:44
Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
14. 6. 2023 / 13:59:45 (před 73 týdny)
off

Dneska The Last Kingdom, na které se nejvíc těším.

I have a cunning plan...
Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 6. 2023 / 14:05:39 (před 73 týdny)
on

Tak nevidela som ani jeden seriál, no asi tak najviac ohlasov som počula na seriál The Last Kingdom a preto som svoj dnešný hlas venovala práve týmto smerom. :)

Sonya
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
14. 6. 2023 / 14:15:53 (před 73 týdny)
off

ragelly, a je ten žebříček historických zkombinovaný i s retro kusy? Když jsem to totiž porovnala, historický a retro zároveň ,á asi jen dvanáct z první stovky retro seriálů. A přišlo by mi jako velká škoda tam některé seriály nemít (Na prvních místech pouze retro seriálů co do počtu ohodnocených jsou Stranger Things, Četnické humoresky a Agent Carter), když se taky odehrávají v minulosti. A taky by tím asi trochu rozšířila i žánrová nabídka.

Můj dnešní hlas jde sestřičkám, už dlouho se na ně chci kouknout.

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 6. 2023 / 14:40:30
Litocha
14. 6. 2023 / 14:18:07 (před 73 týdny)
off

Jo, a kolik seriálů postupuje do dalšího kola?

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 6. 2023 / 15:09:18 (před 73 týdny)
on
Litocha napsal(a):

ragelly, a je ten žebříček historických zkombinovaný i s retro kusy? Když jsem to totiž porovnala, historický a retro zároveň ,á asi jen dvanáct z první stovky retro seriálů. A přišlo by mi jako velká škoda tam některé seriály nemít (Na prvních místech pouze retro seriálů co do počtu ohodnocených jsou Stranger Things, Četnické humoresky a Agent Carter), když se taky odehrávají v minulosti. A taky by tím asi trochu rozšířila i žánrová nabídka.

Můj dnešní hlas jde sestřičkám, už dlouho se na ně chci kouknout.

Vyjela jsem ve filtru jen historické, nenapadlo mě tam pridat i retro. Ale nevadí, můžeme pak v budoucnu udělat samostatnou anketu z filtru 'retro'.

Litocha
14. 6. 2023 / 15:12:08 (před 73 týdny)
off
ragelly napsal(a):

Vyjela jsem ve filtru jen historické, nenapadlo mě tam pridat i retro. Ale nevadí, můžeme pak v budoucnu udělat samostatnou anketu z filtru 'retro'.

U toho je trochu problematické, že stý retro seriál má všehovšudy osmnáct hodnocení...

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
14. 6. 2023 / 15:21:04 (před 73 týdny)
off

Co se týče historických kvalit a přesností, Reign si určitě nezaslouží dostat se daleko, ale co se týče oblíbenosti a kategorie “romantické oddechové soapky zasažené do historie” je to pro mě nepřekonatelná srdeční záležitost 😌

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 6. 2023 / 15:46:51 (před 73 týdny)
on
Litocha napsal(a):

U toho je trochu problematické, že stý retro seriál má všehovšudy osmnáct hodnocení...

Tak uvidíme, případně bychom udělali třeba z top 50

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
14. 6. 2023 / 16:23:38 (před 73 týdny)
off

Matthew Macfadyen ❤️

Bored now...
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
14. 6. 2023 / 17:31:56 (před 73 týdny)
on

No to bude něco pro mě :D. Historické seriály mám ráda a i když je poslední dobou flákám, hádám, že v anketě se mých oblíbených kousků určo pár objeví ;). Třeba dneska jsem váhala mezi Call the Midwife a Ripper streat.. Nakonec to (i navzdory tomu, že nesnáším děti) vyhrály Porodní sestřičky.. I proto, že je to dobrý odstrašující seriál proč ty děcka nemít :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
16. 6. 2023 / 10:55:01 (před 72 týdny)
off

Jsem zvědav, jak moc se v této anketě chytnu... Ale v tomhle kole je pro mě osobně rovnou snad celkový vítěz :D Last Kingdom

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
18. 6. 2023 / 13:27:58 (před 72 týdny)
off

Poměrně hloupá otázka, ale... jaký je vlastně rozdíl mezi žánry historický a retro? Namátkou, myslím že třeba takoví The Americans by klidně mohli mít i ten historický. Díky za vyjasnění. A ještě taková drobnost, kolik seriálů postupuje do dalšího kola?

I have a cunning plan...