Něco znám něco ne. Ale neviděla zatím nic z toho, ale nejvíce láká Klondike, takže dnes má můj hlas :D
Jasný Černobyl
Půjdu s mainstreamem: Chernobyl. Tudors ale určitě nebyl špatnej seriál...
Chernobyl mě ještě čeká, Pilíře mě nudily, u Klondiku si ani nepamatuju, jestli jsem něco viděla (možná pilot, ale bylo to děsně zapomenutelný), takže hlas ehm Tudors... Třeba jednou někde najdu v originále i ten 2x05 :D.
andromache napsal(a):
...Pilíře mě nudily...:D.
The Pillars of the Earth podle mě musely fascinovat každýho stavaře. Btw, halucinuju, nebo existuje pohračování? (Dějově navazující seriál, nebo miniserie, možná pod jiným názvem).
_-0-_ napsal(a):
Btw, halucinuju, nebo existuje pohračování? (Dějově navazující seriál, nebo miniserie, možná pod jiným názvem).
_-0-_ napsal(a):
The Pillars of the Earth podle mě musely fascinovat každýho stavaře. Btw, halucinuju, nebo existuje pohračování? (Dějově navazující seriál, nebo miniserie, možná pod jiným názvem).
Jo, to bude ten problém.. Nejsem stavař :D. A jinak Follet to myslím napsal jako trilogii, ale teď nevím jestli nekecám...
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Existuje.
Díky. Po prokliknutí jsem zjistil, že jsem to viděl - a - zapomněl. Strašný.
Z dnešního výběru se chystám na The Tudors a The Pillars of the Earth. Jelikož to mají Jindrovy manželky jistý, podpořím stavbu katedrály.
Normálne mám problém vybrať jedného a dnes by som hlas dal aj trom. Ale fakt je, že Chernobyl je v tejto zostave neprekonaný.
Hlas pro Tudorovce, jako jediné jsem sledovala a dokoukala. :-)