Tak určitě nej muzikálová epka je v buffy, ale scrubs jí šlape na paty :)
Ještě bych doplnil Todd & the Book of Pure evil, který měl famózní muzikálový díl (vlastně dva) a letos jsme se toho dočkali i u Raising Hope.
nesnášim muzikálový epizody...
Linhi napsal(a):
Tak to jsme dva
Owen napsal(a):
Ještě bych doplnil Todd & the Book of Pure evil, který měl famózní muzikálový díl (vlastně dva).
Ten mi tam taky chybel a souhlasím s tebou, ten stál za to. Pak bych ještě přidal Malcolm in the Middle 6x11 (Walter zpívá operu :-D) a Chicago Hope 4x03.
Linhi napsal(a):
Bartami napsal(a):
Tak to jsme dva
Tři!
Já jsem jich teda zatím moc neviděla, ale ty, co znám, stojí za to :) Buffy je jasná, Scrubs taky super, That 70s Show už trošku pokulhává, ale to je tím, že nemusím disco.
Linhi napsal(a):
[citace=Bartami]Tak to jsme dva
[/citace]
čtyři
Hacker3985 napsal(a):
[/citace]
čtyři
pět
Odyssea napsal(a):
pět
Šest :D Přitom jsem na hudbu vysazená, ale nic mě nedokáže znechutit víc než muzikálová epizoda. Možná teda ještě epizody z alternativní reality a epizody sestříhaný ze starých dílů :-).
Koukám, že se tady krásně učíme počítat :D Já osobně na seriál s muzikálovou epizodou asi nikdy nekoukala, tak doufám, že to Arrow nezmění. Ale vzhledem k tomu, že od té dobyc, co Stephen zveřejnil to video, už o muzikálové epizodě nebylo nic řečeno, tak to byl snad jeden z dalších vtípků :D
Ree napsal(a):
Koukám, že se tady krásně učíme počítat :D Já osobně na seriál s muzikálovou epizodou asi nikdy nekoukala, tak doufám, že to Arrow nezmění. Ale vzhledem k tomu, že od té dobyc, co Stephen zveřejnil to video, už o muzikálové epizodě nebylo nic řečeno, tak to byl snad jeden z dalších vtípků :D
Já bych proti tomu nic nenamítal, naopak si myslím, že by to mohla být docela zábava. Představa jak hlavní hrdina kosí svými šípy desítky padouchů, ladně mezi nimi tancuje a do toho zpívá nějakou údernou písničku o svém těžkém údělu osamělého bojovníka proti zločinu, mě nenechává chladným. :-D
Moje nejoblíbenější muzikálová epizoda je samozřejmě ta z Buffy. :-)
spike napsal(a):
Já bych proti tomu nic nenamítal, naopak si myslím, že by to mohla být docela zábava. Představa jak hlavní hrdina kosí svými šípy desítky padouchů, ladně mezi nimi tancuje a do toho zpívá nějakou údernou písničku o svém těžkém údělu osamělého bojovníka proti zločinu, mě nenechává chladným. :-D
Právě jsi mě naprosto rozsekal. Před tvým komentářem jsem si to prostě nepředstavovala, ale teď jo! A.... nemůžu... se... přestat... smát!!! :D :D :D
spike napsal(a):
Moje nejoblíbenější muzikálová epizoda je samozřejmě ta z Buffy. :-)
Moje taky.
Tak já si můžu odškrtnout jen Buffy a Simpsonovi. Ale písničky z OMWF mám v mobilu dodnes. :D
Tak pro mě naprosto vede Greys anatomy :) Sara Ramirez a Kevin McKidd mě svým zpěvem naprosto ohromili a když jsem se potom koukala na Scrubs jeho muzikálová epizoda se Greys prostě nemohla vyrovnat :))
Jupíí, muzikálovej fotočlánek je tu! Takže za sebe: tyhle specialitky naprosto zbožňuju a zřejmě jen kvůli tomu jedinému dílu začnu vážně uvažovat o sledování takového Fringe nebo Arrow (pokud tedy epka bude), které mě zatím docela úspěšně míjejí. Buffy je jasná jednička, Grey's Anatomy v závěsu ;) Díky za článek!
Tempy napsal(a):
Tak já si můžu odškrtnout jen Buffy a Simpsonovi. Ale písničky z OMWF mám v mobilu dodnes. :D
U mě je to stejný :D
"V dnešním fotočlánku se podíváme na seriály, které mají muzikálové epizody za sebou." no :D.
ne, ale ani bych neřekla, že jich bylo tolik. možná by mě ale spíš než seznam písní (pokud je neznám, tak mi to stejně houby něco řekne a spousta jich má svoje originální písničky) zajímalo, jak se ta epizoda stala. např. v buffy byli ovlivnění démonem, ve scrubs a ga měla postava poranění na hlavě nebo něco takového, tak jak to bylo třeba v seriálech, které jsem neviděla.
Chybí mi tam House :D jak zpíval v 7. serii když byla Cuddy nemocná :)
DiGrey napsal(a):
Tak pro mě naprosto vede Greys anatomy :) Sara Ramirez a Kevin McKidd mě svým zpěvem naprosto ohromili a když jsem se potom koukala na Scrubs jeho muzikálová epizoda se Greys prostě nemohla vyrovnat :))
Souhlas, kdykoli si tu epizodu pustím mám husí kůži, pro mě prostě nej ;-)
Lucisek napsal(a):
Chybí mi tam House :D jak zpíval v 7. serii když byla Cuddy nemocná :)
Get Happy bylo báječné, ale jedna píseň z toho nedělá muzikálovou epizodu. ;) Ale měli to udělaný krásně. :)
Když muzikál, tak já si vždycky vybavím Fringe:)) Prostě Olivia a Peter :)
Tak já teda ty muzikálové epizody vážně nemusím... :/
Lemonie napsal(a):
Šest :D Přitom jsem na hudbu vysazená, ale nic mě nedokáže znechutit víc než muzikálová epizoda. Možná teda ještě epizody z alternativní reality a epizody sestříhaný ze starých dílů :-).
Sedem.
:D Jediný spev, ktorý znesiem sú Barneyho pesničky v HIMYM :DD inak nemám rada muzikály ani filmy, ani seriály, ani naživo.
iVonka napsal(a):
Sedem.
:D Jediný spev, ktorý znesiem sú Barneyho pesničky v HIMYM :DD inak nemám rada muzikály ani filmy, ani seriály, ani naživo.
jo Barney se dá ještě snést :D vlastně jediný co se mi kdy líbilo byl Doctor Horrible's Sing-Along Blog, ale to je přímo muzikál, takže :D
Buffy se moc líbila, dokonce ty písničky i mám, navíc ten díl měl zvrat i v ději, takže paráda :)
GA taky pěkný..za to ten díl se žádostí o ruku, kde se zpívalo, tak to bylo strašný.
Ještě mám dojem bylo zpívání v TAHM, ne?
A v Housovi, ale to se asi nepočítá..
American Horror Story 2x10
Tempy napsal(a):
Taky je mám, ale na iPodu :)
Muzikálová epizoda Chirurgů se mi dodneška vryla do paměti a písničku The Story v podání Sary Ramirez přímo miluju! <3
Je to teprve dva dny co jsem videla muzikalovou epizodu Scrubs. Ale od te doby si ji poustim porad dokola. Je to proste bozi. :)
Souhlasim s Greys Anatomy.Sara Ramirez a pisnicka The story v jeim podání byla dokonala..! :)