Váhala jsem mezi Devadesátky a Band of Brothers. Nakonec můj hlas dnes získávají Devadesátky :D
Jasné Band of Brothers, Chernobyl těsně za, jindy by byl taky jasný :)
Silné kolo, ale Last Kingdom je prostě srdeční záležitost, hlas jde jednoznačně tam
darbak napsal(a):
...Last Kingdom je prostě srdeční záležitost...
Ano, platí to i pro mě.
To ale neplatí pro závěrečnej film The Last Kingdom: Seven Kings Must Die, který NEDOPORUČUJI ke zhlédnutí nikomu, koho seriál nadchnul. Ten film je sabotáž, debilní vlhký sen netflixáckých homopřepisovačů historie. Skvělý scénář, režie a nadstandardní herecké výkony seriálu jsou zapomenuty, vše se točí okolo zbuznělýho (podle duhových expertů z Netflixu) krále Aethelstana...
Hlas pre Chernobyl
_-0-_ napsal(a):
Ano, platí to i pro mě.
To ale neplatí pro závěrečnej film The Last Kingdom: Seven Kings Must Die, který NEDOPORUČUJI ke zhlédnutí nikomu, koho seriál nadchnul. Ten film je sabotáž, debilní vlhký sen netflixáckých homopřepisovačů historie. Skvělý scénář, režie a nadstandardní herecké výkony seriálu jsou zapomenuty, vše se točí okolo zbuznělýho (podle duhových expertů z Netflixu) krále Aethelstana...
Souhlasím. Sice jsem Uhtreda ráda znovu viděla, ale po celou dobu sledování filmu jsem byla opravdu nešťastná. Možná by bylo lepší to vůbec nevidět.
Když ale pominu film, hlas jde The Last Kingdom.