Tentoraz hlas pre The Crown. Seriál som síce nikdy prestala pozerať po prvých epizódach, ale z dnešného výberu je to jediný seriál, ktorý poznám.
Dnes celkom dilema medzi 3 serialmi, ale nakoniec vyberam Korunu, vyborny serial od zaciatku do konca.
The Man in the High Castle. Jjj, The Crown je skvělej kousek, ale tentokrát u mě zvítězila "žánrová pozitivní diskriminace".
Ale chodte dakam :D Doteraz som vo vacsine nemal za co hlasovat, tu hned dve moje topky, The Man in the High Castle a Boardwalk Empire. Hlas ide Johnovi, Nucky prepac :(
Aj tak mam z toho zly pocit, kedze idu proti Korune a Merlinovi...
Ultra silné kolo :D Většinou je v nominaci jeden, maximálně dva, kterým bych dal hlas, dneska rovnou čtyři... Nakonec jde hlas do Vysokého zámku, ale opravdu těžké rozhodování.
Dneska Pilíře.. Z Koruny jsem zatím viděla akorát pilot a myslím, že z Pilířů jsem toho zvládla víc. A stále si stojím za svým, že Merlin tu nemá co dělat.. To už by ve výběru rovnou mohla být i Xena.
andromache napsal(a):
...Merlin tu nemá co dělat.. To už by ve výběru rovnou mohla být i Xena.
Nebo Hercules - volit Hercules vs Xena, to by byl boj. Tak mě v té souvislosti napadá, že by nebylo marný mít anketu o nejblbější seriál :-)
andromache napsal(a):
Dneska Pilíře.. Z Koruny jsem zatím viděla akorát pilot a myslím, že z Pilířů jsem toho zvládla víc. A stále si stojím za svým, že Merlin tu nemá co dělat.. To už by ve výběru rovnou mohla být i Xena.
The Cursed je tiež rovnaký žáner.
_-0-_ napsal(a):
Nebo Hercules - volit Hercules vs Xena, to by byl boj. Tak mě v té souvislosti napadá, že by nebylo marný mít anketu o nejblbější seriál :-)
Doufám ale, že tím nechceš naznačovat, že do téhle kategorie Xena spadá.. U Herca ti klidně dám za pravdu, ten mi nikdy nejel.
Arkantos napsal(a):
The Cursed je tiež rovnaký žáner.
Právě.. To má být v samostatné anketě na téma Nejoblíbenější fantasy (i když tam to stejně vyhraje některá odnož trůnů, takže to vlastně ani nemá cenu).
andromache napsal(a):
Doufám ale, že tím nechceš naznačovat, že do téhle kategorie Xena spadá.. U Herca ti klidně dám za pravdu, ten mi nikdy nejel.
Diplomaticky řečeno, oba dva podle mě spadají do stejné kategorie.
_-0-_ napsal(a):
Diplomaticky řečeno, oba dva podle mě spadají do stejné kategorie.
Ty fakt buď rád, že SZ Con není a asi už nikdy nebude.
andromache napsal(a):
Ty fakt buď rád, že SZ Con není a asi už nikdy nebude.
"Kdo by se bál zlého vlka, kdo by se bál vlkodlaka?" (Z původního znění pohádky O třech prasátkách.)
Stejně bys nepřijela :-)