1899. Škoda ale, že stojí proti skvělému Taboo, ale i mezi skvělými kousky se člověk musí rozhodnout.
Zaříznutí 1899 považuji za hrdelní zločin, který by se měl trestat před vlastní exekucí pomocí útrpného práva :-(
_-0-_ napsal(a):
Zaříznutí 1899 považuji za hrdelní zločin, který by se měl trestat před vlastní exekucí pomocí útrpného práva :-(
Naprostý souhlas. Nedávno jsem viděl zajímavý dokument o lámání v kole, skřipci, čtvrcení koňmi, šibenicích a podobně. Vše by se dalo využít.
petrSF napsal(a):
Hořící keř...
Nemělo by se zapomínat na Ryszarda Siwiece, který se upálil v Polsku na protest proti okupaci Československa.
Nevidela som ani jeden zo seriálov v dnešnom výbere, no hlas som dala The Alienist-ovi, pretože som na tento seriál počula dosť veľkú chválu zo strany môjho brata. :) A zároveň by som si ho aj chcela pozrieť v budúcnosti.
Dnes celkom slusny vyber, a aj ked by som chcel vybrat The Alienist alebo 1899 tak bezkonkurencne naj pre mna je Taboo, aj ked oba zvysne serialy su tiez top.
1899 pro mně osobně zrovna není historický takže hlas dám Taboo, který jsem sice neviděl, ale v rámci toho, co tak vím jde o velmi kvalitní dílo - a svého času jsem to chtěl i vidět (a třeba se k tomu jednou i dostanu...)