Mám odtipováno, tak jsem zvědavá :D
ragelly napsal(a):
Mám odtipováno, tak jsem zvědavá :D
To já musím provést hlubší analýzu, abych pak zjistil, že to bylo k ničemu.
To, že není Sophie Nelisse nominovaná za Yellowjackets, je normálně zločin…
Trochu ma sklamalo ze Wednesday ma iba nominaciu pre Jennu Ortegu v hlavnej ulohe, za vedlajsiu my si Emma Mayers zasluzila nominaciu.
No a samozrejme sa tam opakuju stale tie iste mena a serialy. Ted lasso som zatial nejako neskusal, ale az tak z neho na vetvy nie som ako ho vsade tlacia. Pribeh sluzobnice este pokracuje? Myslel som ze to vlani skoncilo, lebo som to chcel zacat pozerat .. .
sandokan555 napsal(a):
Trochu ma sklamalo ze Wednesday ma iba nominaciu pre Jennu Ortegu v hlavnej ulohe, za vedlajsiu my si Emma Mayers zasluzila nominaciu.
No a samozrejme sa tam opakuju stale tie iste mena a serialy. Ted lasso som zatial nejako neskusal, ale az tak z neho na vetvy nie som ako ho vsade tlacia. Pribeh sluzobnice este pokracuje? Myslel som ze to vlani skoncilo, lebo som to chcel zacat pozerat .. .
U Handmaid bude ještě jedna poslední série.
Odtipované, som zvedavá na výsledky. :)
sandokan555 napsal(a):
Teda Lassa zkus. Je to boží. Právě proto je všude tlačenej.
sandokan555 napsal(a):
Wednesday není seriál na ceny. Je masovka. Na druhou stranu BBT to taky sbíralo pár let.
Tipy uloženy. Nepochybně nesprávné. Njn.
Díky bohu za to, že Ted dostává aspoň tu tunu nominací a pak i reálně cen, co si zaslouží. V Evropě strašně nedoceněnej seriál.
Fruiko napsal(a):
Wednesday není seriál na ceny. Je masovka. Na druhou stranu BBT to taky sbíralo pár let.
To sice jo, ale až od třetí/čtvrté řady. Ne hned od první.