Diskuze k článku Netflix v srpnu
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
29. 7. 2023 / 21:11:27 (před 68 týdny)
off

Ragnarök, na ten se těším. (Jenom mi v popisu nesedí "3. série norského teen fantasy".)

No a na druhém konci škály je Heartstopper. Profesionálně dobře zvládnutý, zjevně silně oslovující cílovou skupinu. O to hůř - je to něco jako "progresivismus s lidskou tváří".

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
29. 7. 2023 / 23:16:24 (před 68 týdny)
off

One Piece je hodně očekávaný? To mě překvapuje, protože se to z traileru jeví jako naprosto béčkový (možná až céčkový) seriál.

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
29. 7. 2023 / 23:50:14 (před 68 týdny)
off
tommmyk napsal(a):

One Piece je hodně očekávaný? To mě překvapuje, protože se to z traileru jeví jako naprosto béčkový (možná až céčkový) seriál.

Je to jedna z nejslavnějších předloh ve svém žánru. Netflix tomu narozdíl od jiných seriálů věnuje nějakou marketingovou podporu, takže jo, dá se očekávat, že to bude atakovat 100m hodin během prvního týdne, což je v podstatě hit.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
29. 7. 2023 / 23:55:40 (před 68 týdny)
off
tommmyk napsal(a):

Jinak CZ trailer má 20k zhlédnutí (pro srovnání nejsledovanější z trailerů na Zaklínače má 28k, ostatní se plácají okolo 2k), anglický pak 8m (kde Zaklínač má 2,5m a ostatní se plácají v nižších statisících).

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
30. 7. 2023 / 00:38:45 (před 68 týdny)
off

Jen si tu odložím komentář, abych se mohl po premiéře vrátit a ještě jednou se z plna hrdla zasmát. 😉 Modří už vědí... #Laurits