spolupracuje na tom samotný Marvel ?? Asi by nebylo nejlepší kdyby v S.H.I.E.L.D. byli ty samé postavy jako v Avegers, daleko víc bych přivítal takové rozšíření samotného filmu (filmů) no asi tam nebude a Nick Fury ( pochybuji že by Samuel L.Jakson se upsal seriálu) no každopádně to bude zajímavé, a je fakt že svět Marvelu má dost různých hrdinů
Zatím jsem o tom neslyšela, ale jestli to Whedonovi se seriálem všecko vyjde, tak se budu těšit! Přece jenom je to Joss a od něj můžeme čekat velké věci :-).
Ajam napsal(a):
spolupracuje na tom samotný Marvel ?? Asi by nebylo nejlepší kdyby v S.H.I.E.L.D. byli ty samé postavy jako v Avegers, daleko víc bych přivítal takové rozšíření samotného filmu (filmů) no asi tam nebude a Nick Fury ( pochybuji že by Samuel L.Jakson se upsal seriálu) no každopádně to bude zajímavé, a je fakt že svět Marvelu má dost různých hrdinů
Teoreticky by se tam mohl objevit na nějakou chvilku (určitě ne na stálo), ale přece jen Nick Fury a S.H.I.E.L.D. patří dohromady...
Každopádně jsem na to hodně zvědavá :)
Těším se na to opravdu hodně, takže čím dřív tím líp. Já osobně se těším na všechno od Josse Whedona, protože mě od něj ještě nic nezklamalo a jsem přesvědčen, že ze S.H.I.E.L.D.em to nebude jiné. :-)
Fury by mal byť hlavne beloch. 40 rokov bol v komikse ako biely vyslúžilec z vojny. Keby túto filmovú chybu napravili, nemuseli by sa trápiť s rozpočtom na hosťovanie Jacksona.
Whedonove veci mám rád a môže to byť dobrý seriál, ale neviem si predstaviť, ako z toho chce spraviť SHIELD zo sveta Marvelu. Tí hrdinovia a darebáci so super silami tam patria neodmysliteľne a ak nechcú, aby to vyzeralo trápne, tak ich to finančne položí. Jedine že by dali len pár postáv bez super síl, ako Hawkeye a Vdova, no zatiaľ to vyzerá, že tam chce mať len obyčajných ľudí, vojakov a podobne, takže to skôr skončí ako nejaký akčno-špionážny seriál vyhýbajúci sa tomu hlavnému prúdu z Marvelu.
Rozhodně pokud na to dojde tak se budu dívat ale moc nevěřím tomu, že tento projekt obstojí. Diváci, fanoušci a popř. všichni blázni :) chtějí vidět hlavně známé hrdiny viz. Avengers a ne jen tu omáčku kolem. Takže pokud k tomu tedy dojde tak ze začátku bude sledovanost ale ta po pár dílech opadne.
Snad se pletu a bude to nakonec úspěšný seriál.
Slova mne potěšila . Cokoliv od Josse ráda uvidím a uvítám a myslím , že časem pokud to vyjde a doufám , že tomu dají zelenou se na to rozhodně podívám . !! A budu ráda když uvídím známé tváře z předchozích Jossových děl (Buffy , Angel , Firefly, Dollhouse).
Já osobně se na dílo těším a netrpělivě čekám zda jej schválí. Whedona mám rád a pokud dostane možnost, tak se domnívám, že nezklame.
Alexka napsal(a):
Teoreticky by se tam mohl objevit na nějakou chvilku (určitě ne na stálo), ale přece jen Nick Fury a S.H.I.E.L.D. patří dohromady...
Každopádně jsem na to hodně zvědavá :)
Aby se pak neukázalo že Nick Fury je jen kódové jméno pro velitele S.H.I.E.L.D. :-D aby z toho vybruslili
Ajam napsal(a):
Aby se pak neukázalo že Nick Fury je jen kódové jméno pro velitele S.H.I.E.L.D. :-D aby z toho vybruslili
tak ono to, ale asi bude pořád ve stejným universu, nebo v hodně blízkém