Obi-Wan byl jedna bída, Mandaloriana a Andora jsem ani nedokoukal. Tak nevím, Ashoka, třeba překvapí.
_karel_ napsal(a):
Obi-Wan byl jedna bída, Mandaloriana a Andora jsem ani nedokoukal. Tak nevím, Ashoka, třeba překvapí.
Doufám, že překvapí The Winter King, přes to, že je artušovské tema poněkud obehrané. Jenom mi nesedí kategorizace slovy ragelly: "...dočkáme se dalšího adepta do druhého kola naší právě probíhající historické ankety".
Pokud někdo natočí seriál o praotci Čechovi (doufám, že ne), tak bych měl také problém s jeho kategorizací jako historického seriálu.
Assripper nestojí za zmínku :-)
Ja sa najviac teším na Ragnarok. Konečne po rokoch čakania nová séria tohto prekvapivo výborného seriálu, ktorý pozná dosť málo ľudí, čo je škoda..
sonkad napsal(a):
Ja sa najviac teším na Ragnarok. Konečne po rokoch čakania nová séria tohto prekvapivo výborného seriálu, ktorý pozná dosť málo ľudí, čo je škoda..
Ano, na 100% shoda, na rozdíl od Winter Kinga (pouze s nadějí) neočekávám překvapení, ale vydařené pokračování vydařeného seriálu :-)
_-0-_ napsal(a):
Ano, na 100% shoda, na rozdíl od Winter Kinga (pouze s nadějí) neočekávám překvapení, ale vydařené pokračování vydařeného seriálu :-)
Pokračování a uzavření - třetí řada bude poslední.
ragelly napsal(a):
Pokračování a uzavření - třetí řada bude poslední.
Prostřednictvím obětin bychom měli děkovat božstvům za každý ukončený/neutnutý seriál.
Tak nejvíc se těším na Only Murders in The Building, ale Hearstoppers budou určitě taky dobří