The Outer Limits: "Závada není na vašem přijímači. Nesnažte se srovnat obraz. Vysílání teď řídíme my. Nastavujeme obraz horizontálně i vertikálně..." Když jsem zahlédl tento text, tak stejně, jako když narazíte na název oblíbené skladby, tak ji najednou v duchu "slyšíte", tak se mi vybavil hlas Lukavského, recitujícího tento úvodní text. Fakt.
Edit: Pajky, sorry, teď mi došlo - geniálně šílený Lexx není jak píšeš "podobně laděný" jako SG-1, to ani náhodou. Možná se pojetím zdálky blíží něčemu jako Red Dwarf, kdyby byl natočený štábem, holdujícím LSD.
Jinak samozřejmě děkuji za práci s článkem :-)
Nikdy moc nevnímám co odkud pochází a o to více mě překvapuje, kolik známých věcí je z Kanady. O mnoha výše zmíněných jsem dlouhá léta měla zato, že to jsou americké seriály... Je pěkná náhoda, že jsem zrovna nedávno propadla Stargate SG-1, který aktuálně požírá veškerý můj volný čas :) každopádně určitě zde vidím už na první podhled hned několik kousků, co okamžitě fičí do watchlistu. Díky za článek!
U té Lost Girl a hlavně zmínky o Tamsin jsem si okamžitě vybavila její jednu její hlášku, kdy měl jeden z hlavních postav, který se měnil ve vlka krizi identity a říkal, že kdyby se víc snažil na sobě pracovat, mohl se místo ve vlka měnit v gryfona.. A Tamsin to lakonicky komentovala že Ten trouba chce být napůl orel, napůl lev a celej vůl.. :D. Tehdy jsem si říkala, že celej vůl je už od prvopočátku a tady to naše valkýra jenom moc hezky vystihla :D.
_-0-_ napsal(a):
Edit: Pajky, sorry, teď mi došlo - geniálně šílený Lexx není jak píšeš "podobně laděný" jako SG-1, to ani náhodou. Možná se pojetím zdálky blíží něčemu jako Red Dwarf, kdyby byl natočený štábem, holdujícím LSD.
Jinak samozřejmě děkuji za práci s článkem :-)
Chvály si cením, tenhle článek dal docela zabrat a hlavně ten původní text byla zdlouhavá práce.
Podobně laděný, mělo být ve smyslu - jde o sci-fi, která obsahuje kosmické lodě a rozličné světy. Vycházím jen z popisů, protože jsem to sám nikdy neviděl