Díky za článek. Jenom moc nechápu proč Disney+ přidalo jenom první 3 série Burn Notice (Prima vysílala jenom první 3 série), když dabing na Disney+ není a pochybuji že ho dodatečně přidají.
K názvu seriálu Star Trek bych asi přidal to fanoušky používané TOS ;-)
Michael Weston napsal(a):
Díky za článek. Jenom moc nechápu proč Disney+ přidalo jenom první 3 série Burn Notice (Prima vysílala jenom první 3 série), když dabing na Disney+ není a pochybuji že ho dodatečně přidají.
IMHO myslím, že budou přidávat postupně. Takhle už párkrát udělali, třeba s The Americans, tam taky nejdřív nasypali první tři série a další pak následující měsíce.
Michael Weston napsal(a):
Už tam vidím všech sedm sérií.
Nejako mi nefunguje filtrovanie. Kliknem na nove pridane, odkliknem zobrazoavanie len netflix, disney a hbo ale aj tak ukazuje apple, amazon a dalsie. Neviem ci to treba nejako potvrdit alebo co.
Moc pěkné, díky!
Jen se chci zeptat - data zadáváte ručně nebo to "grabujete" automaticky z nějakých databází? Tj. mě zajímá, jestli to bude stále aktuální, i když třeba bude někdo pryč/nemocný atd...
Případně bych ještě uvítal, kdyby u každé epizody bylo uvedeno, jestli je jen s titulkama nebo i s dabingem.
Wow, Masters of Sex, paráda, teď jsem to tam našla, konečně dokoukám poslední sérii :)
bundaboy napsal(a):
Moc pěkné, díky!
Jen se chci zeptat - data zadáváte ručně nebo to "grabujete" automaticky z nějakých databází? Tj. mě zajímá, jestli to bude stále aktuální, i když třeba bude někdo pryč/nemocný atd...
Případně bych ještě uvítal, kdyby u každé epizody bylo uvedeno, jestli je jen s titulkama nebo i s dabingem.
Natahuje se to automaticky, pak to většinou kontroluju, protože hlavně Netflix a Disney cizojazyčné seriály nahazují pod anglickými názvy a ty pokud nemáme v Db se správně nepopárují. Případně různé ampersandy a podobné srandičky. Ale 95 % a hlavně mainstream by měl být v pohodě i bez lidského zásahu.
bundaboy napsal(a):
To by musel někdo ručně, protože všude kromě Amazonu to člověk neví, dokud si to nepustí, navíc SkyShowtime ty dabingy přidává a odebírá podle toho jak si ráno někde roztočí kolo štěstí. Takže to trackujeme jen na úrovni seriálu.
Arkantos napsal(a):
Nejako mi nefunguje filtrovanie. Kliknem na nove pridane, odkliknem zobrazoavanie len netflix, disney a hbo ale aj tak ukazuje apple, amazon a dalsie. Neviem ci to treba nejako potvrdit alebo co.
Presne toto robí aj mne, zaškrtnem len Netflix a Disney+ a aj tak mám stále všetky. Fruiko ?
sonkad napsal(a):
Presne toto robí aj mne, zaškrtnem len Netflix a Disney+ a aj tak mám stále všetky. Fruiko ?
Opraveno.