Nééé, u posledního duelu jsem hlasoval špatně :'(
A u předposledního koukám taky, chudák Viktorie, obral jsem ji o dva hlasy :D
Poirot vs Great 50/50 (zatím)? Ale, ale...
S tým obrázkom k Peaky blinders evidentne škodíte hodnoteniu seriálu.
Buď to ľudia poznajú podľa názvu Peaky blinders, event. Gangy z Birminghamu, ale pochybujem, že niekto by to poznal pod názvom SHELBY!
Ja som sa včera tiež nechala pomýliť tým, že som zahlasovala za seriály, ktorých názvy mi aspoň niečo hovorili, hoc som ich nevidela a ani neuvidím, no ale názov SHELBY mi už vôbec nič nehovoril.
Pritom verím tomu, že je to seriál s najvyššími ambíciami v takejto ankete. A určite nie iba v "mojom súkromnom rebríčku".
Kritiky, hodnotenia, obľúbenosť aj na zásadnejších portáloch venujúcich sa seriálovej/filmovej tvorbe hovoria o tom jasnou rečou.
Ale zas, fakt je, že tým, aj všetkým, čo v robili na tom seriáli môže byť u prdele nejaká anketa na tejto stránke, ktorej úroveň denne dehonestujú vraj recenzie autorky r.
Ak vám tak ide o kliky, tak ste mali radšej nechať súťaže "kameň, papier, nožnice...)
darebnica napsal(a):
S tým obrázkom k Peaky blinders evidentne škodíte hodnoteniu seriálu. Buď to ľudia poznajú podľa názvu Peaky blinders, event. Gangy z Birminghamu, ale pochybujem, že niekto by to poznal pod názvom SHELBY!...
I plakát/obrázek, zobrazený na kinopoisk.ru, by byl výstižnější/rozpoznatelnější, než ten z ankety, který spíše než cokoliv jiného evokuje neznámý western :-(