Diskuze k článku Duben ve znamení sci-fi: Warehouse 13, Continuum, Defiance
Clear
Autorka článku | Cool level: 53 | Roy
19. 2. 2013 / 19:00:46 (před 11 roky)
off

Warehouse 13 nesleduji, viděla jsem několik dílů s českým dabingem. Zato Continua se nemůžu dočkat. Jsem zvědavá, co nám mastermind Alec Sadler z budoucnosti přichystal pro současnost... A Defiance vyčkávám taktéž s velkým očekáváním. :)

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Elža
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 2. 2013 / 19:15:52 (před 11 roky)
off

Continuum je zpět! Super! Už jsem se nemohla dočkat. Doufám, že tahle řada bude stejně úžasná jako ta předchozí.

A když všechno ostatní selže, nechte si narůst vlasy a bude to v pohodě.
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
19. 2. 2013 / 19:23:37 (před 11 roky)
off

Já osobně se těším na Warehouse 13, nemůžu se dočkat! :) A Continuum mě taky nadchlo. Duben bude prostě božský! :)

Eluap
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
19. 2. 2013 / 21:20:35 (před 11 roky)
off

Už se nemůžu dočkat na WH13 a Continuum, to čekání je přímo hrozný, hlavně u WH13!!!

404 Not found...
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
19. 2. 2013 / 21:45:38 (před 11 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Já osobně se těším na Warehouse 13, nemůžu se dočkat! :) A Continuum mě taky nadchlo. Duben bude prostě božský! :)

Přesně moje slova. Už odpočítávám.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
19. 2. 2013 / 21:58:28 (před 11 roky)
off

Tak Defiance asi zkusim :)

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
20. 2. 2013 / 00:06:43 (před 11 roky)
on

Defiance ocakavam netrpezlivo, Warehouse ma nezaujal a ku Continuum sa musim najprv dostat. Kde na to ma clovek vziat cas? :-D

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
20. 2. 2013 / 07:22:06 (před 11 roky)
off

tak finále Continuum bylo fakt úžasný, takže doufám, že 2. série bude ještě lepší!

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
nina1256
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
20. 2. 2013 / 08:47:36 (před 11 roky)
off

Continuum super! už se nemůžu dočkat :-) Kiera s Alecem a Carlosem mi už chybí :-D

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
20. 2. 2013 / 08:59:45 (před 11 roky)
off

Návrat Continua očekávám s radostí. Defiance rozhodně dám šanci, alespoň z počátku. Snad z toho nebude nějaká telenovela. A Warehouse 13 jsem přestal sledovat po druhé sezóně.

Aby tě sežral velkej pes!
Thierry14
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
20. 2. 2013 / 10:15:21 (před 11 roky)
off

Na Warehouse 13 se už docela těším. Pete má občas dobré hlášky a docela se i bavím. Co se týče DEFIANCE, tak začnu určitě sledovat a jsem docela zvědavý co se z toho vyvrbí.

Helo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 2. 2013 / 11:01:49 (před 11 roky)
off

Warehouse 13! Nemůžu se dočkat už posledních pár měsíců, ale čím je to blíž, tím větší je to pro mě mor :-D Defiance vypadá velice slibně, určitě dostane šanci :-) U Continua mě nikdy moc nevzal ta původní zápletka,takže to jde mimo mě... jinak u W13 jde o druhou půlku čtvrté série, ne? ;-) PS: Pete for president!!!

Jsem seriálovej maniak, čumim skoro na všechno... :-D
Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 2. 2013 / 11:09:48 (před 11 roky)
off

Jak je to s tim WH13? Je to dalsi rada nebo pokracovani te 4. rady? A pokud je pokracavni myslite, ze o prazdninach zacne nova 5. rada? A nebo to presunou do hlavni sezony? Jinak Defiance rozhodne zkusim a ke Continuu se rad vratim :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 2. 2013 / 11:10:04
Clear
Autorka článku | Cool level: 53 | Roy
20. 2. 2013 / 11:28:46 (před 11 roky)
off
Shppen napsal(a):

Jak je to s tim WH13? Je to dalsi rada nebo pokracovani te 4. rady? A pokud je pokracavni myslite, ze o prazdninach zacne nova 5. rada

Bude to pokračování 4. řady a odvysíláno bude 10 nových dílů. Prvních 10 dílů této série bylo již odvysíláno a 4. série bude mít tedy celkem 20 dílů. O osudu páté série ještě myslím není rozhodnuto a rozhodne se o něm až později. Pokud bude seriál prodloužen, tak očekávám zahájení další série v podobném termínu jako to bylo u čtyřky - někdy o prázdninách. 4x01 byl odvysílán 23. července 2012.

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
20. 2. 2013 / 11:33:36 (před 11 roky)
off
Clear napsal(a):

Warehouse 13 nesleduji, viděla jsem několik dílů s českým dabingem. Zato Continua se nemůžu dočkat. Jsem zvědavá, co nám mastermind Alec Sadler z budoucnosti přichystal pro současnost... A Defiance vyčkávám taktéž s velkým očekáváním. :)

Já mám u Defiance obavy z toho propojení s MMORPG. Doufám, že to vybalancují tak, aby i seriál samotný poskytl plnohodnotný zážitek .-) Námět zní fakt super a trailer vypadá výborně...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Editováno: 2x | Naposledy: 20. 2. 2013 / 11:34:24
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
20. 2. 2013 / 13:58:43 (před 11 roky)
off
megawir napsal(a):

Já mám u Defiance obavy z toho propojení s MMORPG. Doufám, že to vybalancují tak, aby i seriál samotný poskytl plnohodnotný zážitek .-) Námět zní fakt super a trailer vypadá výborně...

Já už si tedy nepamatuju, jak to přesně s tou hrou bylo, ale podle mě je to docela dost dobrý a originální nápad. Je hodně zarytých hráčů a možná to, že se něco z jejich "práce" dostane na televizní obrazovky přiláká k seriálu nové diváky. Já být hráč, tak by tomu tak u mě asi bylo.

Aby tě sežral velkej pes!
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
20. 2. 2013 / 14:12:53 (před 11 roky)
off
zipacna napsal(a):

Já už si tedy nepamatuju, jak to přesně s tou hrou bylo, ale podle mě je to docela dost dobrý a originální nápad. Je hodně zarytých hráčů a možná to, že se něco z jejich "práce" dostane na televizní obrazovky přiláká k seriálu nové diváky. Já být hráč, tak by tomu tak u mě asi bylo.

Základní informace jsme k tomu psali tady, link máš i ve článku :-) Ono to nezní špatně, já to bral pro lidi, co hrát nebudou, víš jak - aby jim neuteklo něco, co neuteče hráčům...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss