Warehouse 13 nesleduji, viděla jsem několik dílů s českým dabingem. Zato Continua se nemůžu dočkat. Jsem zvědavá, co nám mastermind Alec Sadler z budoucnosti přichystal pro současnost... A Defiance vyčkávám taktéž s velkým očekáváním. :)
Continuum je zpět! Super! Už jsem se nemohla dočkat. Doufám, že tahle řada bude stejně úžasná jako ta předchozí.
Já osobně se těším na Warehouse 13, nemůžu se dočkat! :) A Continuum mě taky nadchlo. Duben bude prostě božský! :)
Už se nemůžu dočkat na WH13 a Continuum, to čekání je přímo hrozný, hlavně u WH13!!!
lukascoolarik napsal(a):
Já osobně se těším na Warehouse 13, nemůžu se dočkat! :) A Continuum mě taky nadchlo. Duben bude prostě božský! :)
Přesně moje slova. Už odpočítávám.
Defiance ocakavam netrpezlivo, Warehouse ma nezaujal a ku Continuum sa musim najprv dostat. Kde na to ma clovek vziat cas? :-D
tak finále Continuum bylo fakt úžasný, takže doufám, že 2. série bude ještě lepší!
Continuum super! už se nemůžu dočkat :-) Kiera s Alecem a Carlosem mi už chybí :-D
Návrat Continua očekávám s radostí. Defiance rozhodně dám šanci, alespoň z počátku. Snad z toho nebude nějaká telenovela. A Warehouse 13 jsem přestal sledovat po druhé sezóně.
Na Warehouse 13 se už docela těším. Pete má občas dobré hlášky a docela se i bavím. Co se týče DEFIANCE, tak začnu určitě sledovat a jsem docela zvědavý co se z toho vyvrbí.
Warehouse 13! Nemůžu se dočkat už posledních pár měsíců, ale čím je to blíž, tím větší je to pro mě mor :-D Defiance vypadá velice slibně, určitě dostane šanci :-) U Continua mě nikdy moc nevzal ta původní zápletka,takže to jde mimo mě... jinak u W13 jde o druhou půlku čtvrté série, ne? ;-) PS: Pete for president!!!
Jak je to s tim WH13? Je to dalsi rada nebo pokracovani te 4. rady? A pokud je pokracavni myslite, ze o prazdninach zacne nova 5. rada? A nebo to presunou do hlavni sezony? Jinak Defiance rozhodne zkusim a ke Continuu se rad vratim :-)
Shppen napsal(a):
Jak je to s tim WH13? Je to dalsi rada nebo pokracovani te 4. rady? A pokud je pokracavni myslite, ze o prazdninach zacne nova 5. rada
Bude to pokračování 4. řady a odvysíláno bude 10 nových dílů. Prvních 10 dílů této série bylo již odvysíláno a 4. série bude mít tedy celkem 20 dílů. O osudu páté série ještě myslím není rozhodnuto a rozhodne se o něm až později. Pokud bude seriál prodloužen, tak očekávám zahájení další série v podobném termínu jako to bylo u čtyřky - někdy o prázdninách. 4x01 byl odvysílán 23. července 2012.
Clear napsal(a):
Warehouse 13 nesleduji, viděla jsem několik dílů s českým dabingem. Zato Continua se nemůžu dočkat. Jsem zvědavá, co nám mastermind Alec Sadler z budoucnosti přichystal pro současnost... A Defiance vyčkávám taktéž s velkým očekáváním. :)
Já mám u Defiance obavy z toho propojení s MMORPG. Doufám, že to vybalancují tak, aby i seriál samotný poskytl plnohodnotný zážitek .-) Námět zní fakt super a trailer vypadá výborně...
megawir napsal(a):
Já mám u Defiance obavy z toho propojení s MMORPG. Doufám, že to vybalancují tak, aby i seriál samotný poskytl plnohodnotný zážitek .-) Námět zní fakt super a trailer vypadá výborně...
Já už si tedy nepamatuju, jak to přesně s tou hrou bylo, ale podle mě je to docela dost dobrý a originální nápad. Je hodně zarytých hráčů a možná to, že se něco z jejich "práce" dostane na televizní obrazovky přiláká k seriálu nové diváky. Já být hráč, tak by tomu tak u mě asi bylo.
zipacna napsal(a):
Já už si tedy nepamatuju, jak to přesně s tou hrou bylo, ale podle mě je to docela dost dobrý a originální nápad. Je hodně zarytých hráčů a možná to, že se něco z jejich "práce" dostane na televizní obrazovky přiláká k seriálu nové diváky. Já být hráč, tak by tomu tak u mě asi bylo.
Základní informace jsme k tomu psali tady, link máš i ve článku :-) Ono to nezní špatně, já to bral pro lidi, co hrát nebudou, víš jak - aby jim neuteklo něco, co neuteče hráčům...