Diskuze k článku Novinka pod lupou: One Piece (Netflix)
habatom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 9. 2023 / 18:29:46 (před 62 týdny)
on

Dejte prosím někdo odkaz na to video kde sledují představitelé ten trailer. Díky!

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
4. 9. 2023 / 19:20:20 (před 62 týdny)
off

Já měl na začátku problém se prokousat první půlkou pilotu. Mi to pomalu přišlo, jak když to točil někdo jinej i ta kamera mi přišla taková jak z Prima+. Ale v druhý půlce se to neuvěřitelně rozjelo a od té chvíle to je fakt super a hlavně to má tu správnou pozitivní náladu alá Ted Lasso.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 4. 9. 2023 / 23:02:37
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 9. 2023 / 19:28:13 (před 62 týdny)
off
habatom napsal(a):

Dejte prosím někdo odkaz na to video kde sledují představitelé ten trailer. Díky!

https://www.youtube.com/watch?v=_VbpcQ7Q1u4

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
4. 9. 2023 / 22:11:46 (před 62 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Já měl na začátku problém se prokousat první půlkou pilotu. Mi to omalu přišlo, jak když to točil někdo jinej i ta kamera mi přišla taková jak z Prima. Ale v druhý půlce se to neuvěřitelně rozjelo a od té chvíle to je fakt super a hlavně to má tu správnou pozitivní náladu alá Ted Lasso.

Aha, já to po první půlce pilotu vzdal, vůbec mě to nebavilo, tak někdy zkusím i tu druhou ;)

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
5. 9. 2023 / 00:03:44 (před 62 týdny)
off
habatom napsal(a):

Jsem neskutečně ráda, že jsem na to někoho nalákala! Já to viděla na Instagramu, ale je to to stejné, co sem hodila ragelly 😇 Už jste na to někdo koukal? Je to fakt milé a nejsem jenom divná, že ne? 😁

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
pozitkar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
5. 9. 2023 / 07:34:49 (před 62 týdny)
off

Za mne je to nečekaně zábavné a správně praštěné. Mangu ani anime jsem neviděl, ale jako milovník čehokoliv japonského jsem tu ztřeštěnost tak trochu čekal. Seriál je plný fanservisu, ale ani laikové neodejdou zklamaní.

Sláma u kravína!
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
5. 9. 2023 / 08:52:29 (před 62 týdny)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

Už jste na to někdo koukal? Je to fakt milé a nejsem jenom divná, že ne? 😁

Díval jsem se a Luffy je srdíčkář, což je znát i na jeho hereckém projevu. Netrpělivě čekám, kdy se oznámí pokračování.😎

Richard