Diskuze k článku SARS: Americans začali slušně, Zero Hour a Deception dole
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 2. 2013 / 12:11:47 (před 11 roky)
on

U Zero Hour a Deception budou body! :D U Carrie asi nebudou :'(

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 2. 2013 / 12:30:41 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

U Zero Hour a Deception budou body! :D U Carrie asi nebudou :'(

tak když se koukneš na Nikitu tak si myslim že šance ještě bude, tak u Carrie by mohla být třeba šance na zlepšení, ale u Nikity kde je to už dlouhodobě mizerný, možná už od začátku, u ní to bylo vždycky na hnutý, otázka je kterej seriál stojí víc

Edit: z Deception bodíky asi nebudou, bohužel neni mezi seriály

Go GOATS
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 2. 2013 / 12:31:52
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
20. 2. 2013 / 12:32:51 (před 11 roky)
off
Sal3m napsal(a):

tak když se koukneš na Nikitu tak si myslim že šance ještě bude, tak u Carrie by mohla být třeba šance na zlepšení, ale u Nikity kde je to už dlouhodobě mizerný, možná už od začátku, u ní to bylo vždycky na hnutý, otázka je kterej seriál stojí víc

U Nikity hraje roli blízká syndikace. Takže ji brát jako měřitelné kritérium pro nový seriál je krapet zavádějící.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
20. 2. 2013 / 12:41:50 (před 11 roky)
on
Sal3m napsal(a):

Je, jen jsme to ještě nestihli přejmenovat. Každopádně dřív Deception bývalo Infamous :)

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
20. 2. 2013 / 13:24:24 (před 11 roky)
off

Já budu doufat, že Americans to uhrajou. Se Zero hour mě to mrzí, páč mám ráda Anthonyho Edwardse už od ER a je fajn ho zase jednou vidět na obrazovce a překládá se to samo, PanDan jistě milerád potvrdí :D.

Bored now...
stonefire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
20. 2. 2013 / 13:30:50 (před 11 roky)
off
Fruiko napsal(a):

U Nikity hraje roli blízká syndikace.

Nebýt toho, tak už je asi po druhé sezoně konec. Teď už to snad vydrží a dotáhne. Mám pocit, že s tím tvůrci ani nepočítali a vaří teď trochu z vody. Vypadá to, že plán měli na kratší dobu. Ale porovnání nákladů na Nikitu a Carrie Diaries (možná všech seriálů na CW) by bylo hodně zajímavý.

Zero Hour mě po pilotu zaujal a na Americans jsem se těšil, tak jsem zvědavý jak to s nimi ještě dopadne. ABC letos trefila snad jen Nashville ne?

Following vypadá od začátku skvěle, možná až moc, doufám, že to zůstane na úrovni. Slot má po Mob Doctoru? To je obrovskej pokrok v kvalitě.

ragelly
20. 2. 2013 / 13:33:32 (před 11 roky)
on
Thadreth napsal(a):

The Americans mě hrozně mrzí, protože se mi seriál zalíbil hned po pilotu. Ale věřím, že FX nechá první sérii odvysílat.

Toho bych se nebála. Kabelovky pracují jinak. Mají díly natočené dost předem a sledovanost až tolik neřeší. Jen zřítka kdy se stane, že seriál zruší v průběhu vysílání.

Rendy
20. 2. 2013 / 14:48:39 (před 11 roky)
off

Na The Americans se amíci nedívají, protože je to o infiltraci k nim, to nemaj rádi.. Kdyby televize sledovaly jak si seriály stojí v Evropě (přeci jen jsme objektivnější), tak si nemyslím, že by to bylo tak jak to je.. Carie diaries je blbost, tomu se nedivým.. The Following je bomba, ale lidi radši kouknou na 20ti minutovej sitcom..

Lepší pivo v žaludku, nežli voda na plicích..
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
20. 2. 2013 / 15:08:28 (před 11 roky)
off
Rendy napsal(a):

Na The Americans se amíci nedívají, protože je to o infiltraci k nim, to nemaj rádi.. Kdyby televize sledovaly jak si seriály stojí v Evropě (přeci jen jsme objektivnější), tak si nemyslím, že by to bylo tak jak to je.. Carie diaries je blbost, tomu se nedivým.. The Following je bomba, ale lidi radši kouknou na 20ti minutovej sitcom..

Diváci v Evropě jsou většinou televizím ukradení, protože jim nekoukají na reklamu a tím jim účty nezaplatí.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
20. 2. 2013 / 16:36:17 (před 11 roky)
off

Zrušení Zero Hour? Jen to ne. Pilot mě celkem zaujal.

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
20. 2. 2013 / 17:39:57 (před 11 roky)
off

Zero Hour prostě musí vydržet!
Vždyť na Anthonyho jsem se tak těšila ;(

Kikina105
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
20. 2. 2013 / 19:53:36 (před 11 roky)
off

Zero Hour mělo podle mě docela slušný start, ale nevypadá to že by to měla zase takový ohlas :) uvidíme, třeba se rozeběhne ještě :) The Following začalo hodně dobře :) teda pro mě, opravdu mě baví a Bacon ... ten tam přesně pasuje :D Jen bych byla docela zklamaná u Carrie ... docela jsem si jí oblíbila i Sebastiana, docela by mě naštvalo, kdyby nebyla další řada :)

“I don't paint dreams or nightmares, I paint my own reality.” ― Frida Kahlo
Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 2. 2013 / 11:46:18 (před 11 roky)
off

To aby človek nezačal pozerať nič, pokiaľ to nemá aspoň dve série, či poriadne ukončenie. Mob Doctor, the Event, Flash Forward a hromada ďalších odpálených napriek kvalite. Americans veľmi zaujalo, Following je fajn a Zero Hour malo tiež dobrý štart. Ale ak to zas skončí nedotiahnuté pre zrušenie/ nepredĺženie na ďalšie série, tak je to zas zbytočne obetovaný voľný čas.

David Šlachta
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
21. 2. 2013 / 21:23:28 (před 11 roky)
off

Tomu nerozumím: The Americans zabodoval protože pilot měl velice slušnou sledovanost 3,44 milionu diváků a hned níže je napsané že Zero Hour je zralý na zrušení protože pilot vidělo pouhých 6,38 milionu diváků... to mi nějak hlava nebere...

Rendy
21. 2. 2013 / 21:32:38 (před 11 roky)
off
David Šlachta napsal(a):

Tomu nerozumím: The Americans zabodoval protože pilot měl velice slušnou sledovanost 3,44 milionu diváků a hned níže je napsané že Zero Hour je zralý na zrušení protože pilot vidělo pouhých 6,38 milionu diváků... to mi nějak hlava nebere...

Musíš to brát podle televizních stanic a jejich rozšíření v USA, a taky má každá stanice jiný požadavky..

Lepší pivo v žaludku, nežli voda na plicích..
Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
22. 2. 2013 / 00:02:48 (před 11 roky)
off
David Šlachta napsal(a):

Amricans jsou projekt kabelovky FX. Kabelovky to berou různě, když se podíváš na její (FXsovské) nejúspěšnější projekty, tak třeba Zákon gangu měl v páté sezóně sledovanost průměrně 3,5 milionu diváků, Plastická chirurgie s.r.o. měla za celý seriál průměrně 3-4 miliony, American Horror Story má kolem 3 milionů. Wilfred je teď aktuálně těsně nad milionem, a přesto dostal třetí sérii - takže pro Americans to rozhodně úspěch je.

Zero Hour běží na ABC, která vysílá klasicky (má tedy více potenciálních diváků). Co se týče těchto stanic, krom CW, pokud zde má seriál pod 5 milionů diváků a rating pod 1.5, nemá šanci přežít (ale liší se stanice od stanice, CBS je obecně nejsledovanější a má měřítka přísnější, naopak FOX nechává přežívat své pořady i při sledovanosti pod 3 miliony, CW je kapitola sama o sobě, pro ni je obrovský úspěch sledovanost přes 2 miliony).

And when my time is up, have I done enough?
David Šlachta
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
22. 2. 2013 / 10:49:34 (před 11 roky)
off

I see. Díky za vysvětlení! V tom případě je ovšem zmiňování čísel v článku nepodstatné když není zmíněno na jakých televizích se vysílá. Je to jako by se řeklo že délka prutu je 20 a neřeklo se jestli v metrech nebo v čem.

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 2. 2013 / 10:55:03
ragelly
22. 2. 2013 / 11:27:55 (před 11 roky)
on
David Šlachta napsal(a):

I see. Díky za vysvětlení! V tom případě je ovšem zmiňování čísel v článku nepodstatné když není zmíněno na jakých televizích se vysílá. Je to jako by se řeklo že délka prutu je 20 a neřeklo se jestli v metrech nebo v čem.

Já nevím, ale já tam ty stanice vidím...