No tak tady se mi sešli hned čtyři. His Dark Materials super, Game of Thrones snad nemusím zmiňovat. The Sinner je taky parádní a The Undoing taky nebylo špatné. Tak čemu teď mám dát hlas :D
Dnes jsem taky nic neviděla. I když jeden kousek známý pro mně je. Přesto hlas patří seriálu, který mě láká nejvíce a to je seriál His Dark Materials 😁
Knížky ve všech případech, co jsem četl (GoT, HDM a SE) lepší, ale hlas pro Game of Thrones.
Jak tady někdo napsal, je to anketa o GOT na prvním místě. Mainstream bude jasně hlasovat pro GOT. Já tak hlasoval také.
To je hrozný, jak se ty pětice skládají. :-) Jednou nic, jindy čtyři.
Nakolko GoT ma absolutne nezaujalo a nebavilo a zvysok som nevidel, hlas ide perfektnej adaptacii His Dark Materials
Dneska samozřejmě A Song of Ice & Fire. Budu se k tomu muset někdy vrátit, přečetl jsem zatím jen dvě a kus knihy.
To je hrůza, druhá a třetí řada His Dark Materials zvedla úroveň seriálu o dost, The Undoing a The Sinner (hlavně první série) jsou parádní thrillery. Jenže draky nepřemohly😎
Tak dnes hlas ide His Dark Materials, vynikajucej kniznej adaptacii, ale aj The Sinner je vynikajuci a nepusti od sledovania, hlavne vzdy to vyustenie na konci, takze celkovo bolo rozhodovanie tazke 😉
Videla som Jeho temné esence a tiež Hry o trón, avšak prvý seriál predčil Hry o trón za mňa. Takže môj dnešný hlas šiel práve tam. :)
GoT to majú isté tak hlas ide His Dark Materials.
Zaujímavé, že doteraz som nemal komu dať hlas a zrazu až dva seriály: Game of Thrones a His dark materials. Nakoniec som dal hlas GoT, keďže ide o jeden z mojich najobľúbenejších seriálov (aj napriek záveru) aj jednu z najobľúbenejších knižných sérií.
Nakoľko som sa preklikla, tak som dala hlas His Dark Materials a nie GOT, ale čítala a videla som obidve a HDM je tiež výborne spracovaná adaptácia a aspoň podporím slabšieho súpera🙂