Včera jsem chtěl hlasovat pro 3, možná 4 seriály. Dneska se vůbec nechytám. RNGesus je v této anketě obzvláště zlomyslný :D
Tak tady je to jednoznačně Pachinko. Bravurní filmařina dělá ze seriálu klenot pro náročnějšího diváka. Držitel řady prestižních ocenění a vítěz Critics Choice Awards za nejlepší zahraniční seriál.
Turn mám ve chci vidět, zbytek neznám :D Ale Pachinko vypadá zajímavě
Jednoznačně hlas pro srdcovku Shadowhunters 😍
Dnes jednoznačne hlas pre Shadowhunters. <3
The Leftovers se sebezapřením.
Shadowhunters podle mě patří k odstrašujícím případům v kategori adaptací literárních předloh (nakonec ani film nebyl žádnej odvaz, ale "kvality" seriálu nedosáhl ani náhodou.)
Btw., stojí za investici do času sledování Turn?
Dneska teda Shadowhunters.. Z nich jsem totiž na rozdíl od ostatních (i když teda jsem k tomu byla donucena, sama od sebe bych si je nepustila ani náhodou) aspoň pár dílů viděla.
Janey T napsal(a):
Jednoznačně hlas pro srdcovku Shadowhunters 😍
Napodobne 😉 Shadowhunters je topka...
richardK napsal(a):
Tak tady je to jednoznačně Pachinko. Bravurní filmařina dělá ze seriálu klenot pro náročnějšího diváka. Držitel řady prestižních ocenění a vítěz Critics Choice Awards za nejlepší zahraniční seriál.
Naprosto s tebou souhlasím.
andromache napsal(a):
...Z nich jsem totiž na rozdíl od ostatních (i když teda jsem k tomu byla donucena, sama od sebe bych si je nepustila ani náhodou) aspoň pár dílů viděla.
Mám to pochopit tak, že hlasuješ pro tvou dnešní volbu jen proto, že jsi ji poctila tím, že na ní spočinulo tvoje oko? :-)
_-0-_ napsal(a):
Mám to pochopit tak, že hlasuješ pro tvou dnešní volbu jen proto, že jsi ji poctila tím, že na ní spočinulo tvoje oko? :-)
Tak nějak :-). Ostatní jsem neviděla a takový Turn bych si nezapla ani z toho donucení. Nesnáším to téma.