Jasný hlas pro Srdcerváče :D
House of Cards je podle knihy?? Ale hlas jde jednoznačně tam
Janey T napsal(a):
Jasný hlas pro Srdcerváče :D
Uplna zhoda ako uz asi posledne vsetky kola 😁
Dex to má jasný, takže Boardwalk Empire. Vlastně cokoli kromě Heartstopper.
Petyer napsal(a):
Uplna zhoda ako uz asi posledne vsetky kola 😁
Super 😁
Dnes je to narocne, Dexter alebo Boardwalk... Dex to ma hadam jasne, takze pomozem Nuckymu
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
...Vlastně cokoli kromě Heartstopper.
Soudruzi z menšin budou tímto postojem pohoršeni, osobně oceňuji hlas normality :-)
Ostatní kousky mi přijdou jako zástupci toho lepšího z příslušných žánrů, viděl jsem je všechny, hlas bych v tomto kole dal jednomu každému z nich (1of4), The Strain je na tom zatím nejhůře, takže můj hlas jde tam.
Silná skupina, ale za ty zkažené konce u Dextera a House of Cards dostanou můj hlas Srdcerváči :)
Okrem The Strain si hlas nič iné nezaslúži.
Dneska nic..Ani jedno z toho jsem neviděla (a nejspíš ani nikdy neuvidím.. U strain si vždycky vzpomenu na ten plakát a je mi jasné, že bych seriál prozvracela na na Heartstoppery jsem neskonale moc alergická).
Nic proti, ale Srdcerváči tam nemají co dělat, jsou podle komiksu...
Arkantos napsal(a):
Okrem The Strain si hlas nič iné nezaslúži.
Přesně tak.
Když jsem navrhoval, aby se hlasovalo o knižních adaptacích, bál jsem se, aby to nebyla příliš statická a nudná anketa, ale musím uznat, že v každém hlasování objevím nějakou adaptaci, o které jsem nevěděl, že je na základě knihy... Takže to vidím tak, že do konce hlasování budu mít zase tak o dvě police větší knihovnu. :D :D
Nevidela som ani jeden seriál, ale čítala som The Strain, takže hlas ide tam:)
Ačkoli jsem dala hlas Srdcerváčům, souhlasím, že do ankety vlastně nepatří. Je to komiks a seriál to i docela pěkně ukazuje grafikou
Môj hlas šiel v tomto kole jasne pre Srdcerváčov. A názory tipu, že je to podľa komiksovej predlohy nie sú úplne pravdivé. K tejto sérii je totiž vydaná aj písaná novela, takže za mňa do tejto kategórie spravodlivo patrí a z výberu je to môj favorit. :)
andromache napsal(a):
...na Heartstoppery jsem neskonale moc alergická).
Mám kulturní šok, že jsme se opět na něčeh shodli :-)
Assrippers patří mírou obsažený indoktrinace do kategorie Majora Zemana.
_-0-_ napsal(a):
Mám kulturní šok, že jsme se opět na něčeh shodli :-)
Akorát že já je nesnáším z jiného důvodu než ty....