Neviděla jsem nic. Nejvíce zaujal seriál Hemlock Grove. Proto má dnes můj hlas. 😁
Nevidela som ani jeden zo seriálov ba ani nepoznám knižné predlohy. Takže hlas bol dnes taký dosť náhodný… :D Vôbec som nehlasovala pre seriál, v ktorom som zbadala jedného zo svojich obľúbených hercov - Cumberbatcha. :)
Peripheral, bez debat. Ostatní ani nemusím znát :D
Nominační kola, kde nemusím vítěze řešit, jsou nejlepší. Peripheral.
darbak napsal(a):
Peripheral, bez debat. Ostatní ani nemusím znát :D
Súhlas. :-)
Arkantos napsal(a):
Súhlas. :-)
Připojuju se.
Peripheral půjde předpokládám dál automaticky, tak hlas dostal Patrik Melrose.
Normal People, Peripheral jsem po pilotu odložil na někdy a vzhledem k tomu, že to zařízli, tak asi na nikdy :)
Jednoznačne The Peripheral, najlepší počin za posledných x rokov, to že to zrušili komentovať nebudem to by boli len a len vulgarizmy...
kunko napsal(a):
Jednoznačne The Peripheral, najlepší počin za posledných x rokov, to že to zrušili komentovať nebudem to by boli len a len vulgarizmy...
Kdybych veřejně projevil, co cítím k těm, kteří The Peripheral zařízli, tak bych se dopustil trestného činu podle § 356 Trestního zákoníku odst. 1 (Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod - kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.)
Jasny Peripheral, ostatne som nevidel, ale aj keby som videl, tak hlas by isiel sem :D Skoda, ze nebude dalsia seria...