Diskuze k článku Dočká se Primeval: New World druhé série?
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
21. 2. 2013 / 21:33:12 (před 11 roky)
off

Pro mě osobně žádné překvapení. Celé mi to připadalo jako honění potvor v jednom hangáru, kde se akorát přestavovaly kulisy. Žádné dějové "úlety" do minulosti nebo budoucnosti jako v britském originálu. Tenhle seriál nesahal původnímu Primevalu ani po kotníky. A nehrála tam Hannah Spearritt :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 2. 2013 / 21:33:43
Angie
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
21. 2. 2013 / 21:55:02 (před 11 roky)
off

Ani by mě to tak nemrzelo, kdyby poslední dva díly nebyly takové, jaké byly. Od začátku to vypadalo přesně jak píše _karel_, honění potvor v jednom hangáru a když to konečně začne nabírat obrátky, tak konec.
Na 2. sérii to opravdu nebylo, ale myslím, že by si seriál a fanoušci (alespoň těch pár) zasloužili nějaké ukončení.

Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
21. 2. 2013 / 23:39:14 (před 11 roky)
off

..dle očekávání. Ono to ani moc lidí nestahuje, což taky značí mizivý zájem. A důkaz toho, že televize jsou asi místy dost oddělené od skutečného zájmu diváků.

Franki
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 2. 2013 / 14:15:39 (před 11 roky)
off

Je to škoda, alepřekvapení to není, skoda,jen, že tak rychlá není i Sky u nekterých svých seriálu.

Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
23. 2. 2013 / 17:53:59 (před 11 roky)
on

Tak to me mrzi, puvodni Primeval jsem "zral jak nudle" a tuhle Kanadskou verzi jsem bral jako vcelku dobre zpestreni (dobre = 3). Rozjezd sice slabsi, ale klidne bych to videl na dalsi sezonu, byt sefy televize, uz prave pro ten vzpominany prodej do zahranici, co to mohl dost zvednout ... myslim, ze udelali dost zasadni chybu :-(

Johny 31
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
24. 2. 2013 / 23:41:06 (před 11 roky)
off

Ja som velky fanusik Primevalu a mne sa tento New World pacil este viac, nez Uk Original. Je vela ludi, ktorych to tiez zaujima. Skoda len, ze zjavne nie v Kanade. Snad je este nekjaka nadej na druhu seriu, rozbehla sa peticia na zachranu PNW, prosim podporte, tu je link:

http://www.ipetitions.com/petition/renew-primeval-new-world/signatures

emcapoz
25. 2. 2013 / 18:50:05 (před 11 roky)
off

Je to moc velká škoda,byla jsem zvědavá jak to bude s konrem. Viděla jsem minulí Primeval a tenhle se moc nelišil až na jiný herce.Mrzí mě to. mohli aspoň udělat 14epizodu na 2.serii to nebylo!!

Mariana Plačková
29. 6. 2018 / 13:14:36 (před 6 roky)
off

cele zle pozeral som vsetky diely zil som s tym serialom najksor umrel Nick a teraz uz nikdy nebude pokracovanie ohhh... sleduje niekto 2018?