Ťažké rozhodovanie medzi 100 a Altered Carbon. Nakoniec hlas druhému menovanému.
Dnes 100% hlas pre Pourota. Nerozumiem tomu, ako tento seriál môže mať také slabé hodnotenie. Podľa mňa je super ako seriál tak aj knižné spracovanie.
Sonya napsal(a):
Dnes 100% hlas pre Pourota. Nerozumiem tomu, ako tento seriál môže mať také slabé hodnotenie. Podľa mňa je super ako seriál tak aj knižné spracovanie.
Taky dávám hlas Poirotovi, i když Altered Carbon jsem viděla kompletně celé. Ale Poirot je prostě jednička, která si hlas zaslouží. :D
Arkantos napsal(a):
Ťažké rozhodovanie medzi 100 a Altered Carbon. Nakoniec hlas druhému menovanému.
Stejný problém, ale nakonec jsem se rozhodl opačně.
Dnes bez zaváhania skvelý Altered Carbon. Poirota neznášam a 100 som nevidela.
Sonya napsal(a):
Za mě má Poirot stejný problém jako Sherlock.. Je to arogantní zmrd, co si o sobě myslí, že sežral všechnu moudrost světa a to já fakt nemám ráda :-). Nevím, co to mají angličtí spisovatelé s těmi arogantními hovady hrajícími si na detektivy :D.
Jinak dneska hlas Stovkařům. Minimálně kvůli tomu, že dodali onu pověstnou poslední kapku, po které pohár trpělivosti prostě přetekl..
andromache napsal(a):
Za mě má Poirot stejný problém jako Sherlock.. Je to arogantní zmrd, co si o sobě myslí, že sežral všechnu moudrost světa a to já fakt nemám ráda :-). Nevím, co to mají angličtí spisovatelé s těmi arogantními hovady hrajícími si na detektivy :D.
Z těch slov na mě zavanula pachuť kombinace sociálního a intelektuálního mindráku.
_-0-_ napsal(a):
Z těch slov na mě zavanula pachuť kombinace sociálního a intelektuálního mindráku.
Hele, já inteligentní lidi můžu, ale ne takové, co si myslí, že jsou díky ní bohové a můžou po ostatních šlapat jak se jim zachce. Což jsou přesně Poirot a Sherlock. Já vím že seš chytrej, ale nevytahuj se na mě. Dá se to předvést i jinak. Stejný problém mám třeba s Housem, což je lékařský asociální, arogantní Sherlock. Intelektuální mindrák nemám, naopak mi inteligence (rozumně podaná) imponuje.
Škoda, že má Altered Carbon tak málo hlasů