Diskuze k článku Rozhovor s tvůrcem Suits o finále 2. řady
miki
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 2. 2013 / 23:28:10 (před 11 roky)
off

Určitě se mi líbilo posledních pár minut, ale v těch intrikách ve zbytku dílu jsem se ztrácel, bylo to moc i na Suits...

Best Wishes and DFTBA!
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 2. 2013 / 23:40:01 (před 11 roky)
off

Asi takhle: Mike a Rachel, konečně. Harvey a Donna, stejně spolu skončí (a nebo je to jen moje zbožné přání) a Downton Abbey, ta scéna byla tak hrozně moc...boží.
PS: Jak jinak už se nemůžu dočkat třetí řady.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 2. 2013 / 12:26:11 (před 11 roky)
off

kdy bude ten rozhovor s William Fichtner?

Go GOATS
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 2. 2013 / 12:52:18 (před 11 roky)
off
Sal3m napsal(a):

kdy bude ten rozhovor s William Fichtner?

Před premiérou Crossing Lines :) Baví se tam o tom seriálu, je zbytečné to teď vydávat, to by za pár týdnů všichni zapomněli :)

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 2. 2013 / 15:19:46 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Před premiérou Crossing Lines :) Baví se tam o tom seriálu, je zbytečné to teď vydávat, to by za pár týdnů všichni zapomněli :)

mluvily jste i jiných věcech než o Crossing Lines?

Go GOATS
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 2. 2013 / 15:23:20 (před 11 roky)
off
Sal3m napsal(a):

mluvily jste i jiných věcech než o Crossing Lines?

uvidíš, dočkáš se ;)

Jenniss
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 2. 2013 / 16:53:45 (před 11 roky)
off

Se závěrem 2.řady jsem byla velmi spokojená, už se těším na další řadu, asi to do té doby nevydržím :D

•• I know, you know, that I'm not telling the truth. I know, you know, they just don't have any proof. Embrace the deception, learn how to bend. Your worst inhibitions, tend to psych you out in the end.••
manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
23. 2. 2013 / 18:24:28 (před 11 roky)
off

Tak Finále super a konec wow.
Jen dodám že druhé půlce bylo na můj vkus až moc kliček a intrik a já nevím čeho všeho a i na Suits mi to přišlo nezvykle moc takže doufám že 3 série aspoň začátek bude trochu klidnější.

Anyk
Redaktor | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
24. 2. 2013 / 12:57:59 (před 11 roky)
off
manro napsal(a):

Tak Finále super a konec wow.
Jen dodám že druhé půlce bylo na můj vkus až moc kliček a intrik a já nevím čeho všeho a i na Suits mi to přišlo nezvykle moc takže doufám že 3 série aspoň začátek bude trochu klidnější.

částečně souhlasím - konkrétně s tím, že druhá část druhé řady byla moc překombinovaná - uvedu příklad - třeba to, co po právnické stránce řešili v posledním dílu, pro mě bylo hrozně obecné - Harvey za klienta podal žalobu, ale nikdy jsme se nedozvěděli (alespoň já jsem to nepostřehla), o jakého klienta šlo a co vůbec předmětem žaloby bylo. Na mě to bylo takové hrozně abstraktní a přišlo mi, že tam šlo jen o silácké řeči Harveyho, Jessicy a toho Brita a já takovéhle machrování nemám ráda. Jo jasně, určitá dávka marchrování k Harveymu patří, ale čeho je moc, toho je příliš.

První půlka druhé série se mi líbila moc, protože měla kompaktní, rozumnou a zajímavou dějovou linku, která se dobře sledovala a zažrali jste se do ní a nemohli vydržet, co se stane dál a jak to dopadne, takovou zápletku jsem ve druhé části série silně postrádala...

A finále se mi nelíbilo vůbec. Už kvůli výše uvedenému "epizodnímu" ději, tak ani kvůli tomu, že si neotevřeli vrátka do další série. Vztah Mika s Rachel pro mě není dostatečnými vrátky. Když ani přibližně nevím, kam bude další série mířit, nemůžu se na ni těšit. Ani ve vzduchu nenechali viset nějakou zajímavou otázku, nad jejíž odpovědí bych se v pauze užírala (to, jestli bude Scottie žít v New Yorku nebo v Londýně pro mě fakt užírající otázka není, Scottie je mi úplně volná, mám radši Zoe a nebo ještě líp Donnu). Takže asi tak, jsem dost zklamaná :/

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 2. 2013 / 12:59:42
allyska
Autorka článku | Cool level: 54 | Jack Shephard
24. 2. 2013 / 16:36:55 (před 11 roky)
off

mně první půlka řady přišla úžasná, hardmann byl skvělej záporák, to spojení firem mi nepřijde zajímavý, ale tak uvidíme, ted se bojim, jak Mike a Harvey vyřeší problémy :(
mike a rachel mě tak neberou, to kdyby se dělo něco s donnou a harveym, to by bylo supr :D