Šanci to mu asi dám, ale mrzí mě že tam nebude Sebastian.
Dík za článek. Jen taková technická. Emilie de Ravin (od konce první řady), Megan Ohry (od asi půlky první řady) a i Colin O'Donoghue (od začátku 2. řady) jsou hlavními postavami seriálu, jak se můžeš přesvědčit i v credits. ;)
Pokud by v tom nehrál Sebastian tak bych se asi nedívala :D nemám ráda když se přeobsazují herci xD škoda :D
xtomas252 napsal(a):
Dík za článek. Jen taková technická. Emilie de Ravin (od konce první řady), Megan Ohry (od asi půlky první řady) a i Colin O'Donoghue (od začátku 2. řady) jsou hlavními postavami seriálu, jak se můžeš přesvědčit i v credits. ;)
Přepsáno, díky :)
Další zbytečný spin-off jako Originals. Pokud nezískaj Sebastiana, tak to vůbec nemá šanci. Samotný OUAT už není to, co bývalo.
Přesně... je to zbytečné a ještě s jiným hercem? Děkuju pěkně.
Vôbec sa mi nepáči zmena herca. Ak tam nebude ten pôvodný, tak to bude oničom. A príde mi, že pri OUAT je spin-off úplne zbytočný.
Ať se na to vykašou, kruci :( Tím zkazí dojem i ze seriálu...
Tady naprosto souhlasím s uživatelem phoebe.h2, ta magie tohoto seriálu je dávno pryč, ale ABC ho zdá se ještě vyždíme :(
Mě se naopak OUAT těď líbí více. Ale souhlasím, že spin-off je zbytečný. A pokud nebude kloboučníka hrát Sebastian Stan, bude to o ničem. Charisma té postavy je zásluhou právě herce.
Ne, děkuji. Zbytečnost stejně jako Originals.
Mě by se ten spin-off i líbil, ale jak říká většina, bez herce, který Kloboučníka hrál, to vážně nemá cenu :(
až bude spin off o Ramplovi, tak se budu dívat :)) náhodou poslední epizoda 2x14 je nejlepší ze všech dosavadních dílů.
1) co všichni s těmi spin-offy maj?:D
2) bez Sebastiana ti nemá cenu
3) už ted dějova linie OUaT mě začíná nudit a ještě spin-off?
Od druhé série OUaT nesleduju, spin-off je podle mě fakt zbytečný, ale když už, tak bych radši uvítala o Rampelníkovi.
Hitchhiker napsal(a):
až bude spin off o Ramplovi, tak se budu dívat :)) náhodou poslední epizoda 2x14 je nejlepší ze všech dosavadních dílů.
Tak Rampl je jedinej, kvůli kterýmu na to ještě koukám. To je docela málo, na to, kolik tam je postav
OUaT mám ráda, ale spin-off kloboučníka bych nesledovala. Ovšem spin-off Emilie de Ravin nebo Colina O'Donoghue bych si ujít nenechala! Každopádně nutné to není. Obešla bych se i bez toho.
Oproti tomu spin-off tVD Originals je podle mě na místě.
Klidně bych spin-off sledovala, kdyby Kloboučníka hrál Sebastian. Škoda.
Tak když nemají herce pro Kloboučníka, tak ať tam dají třeba nějakou fešnou Kloboučnici, ne? A nebude to spin-off, ale twist-off :D
nevím, jestli jsem víc proti spin-ofům nebo přeobsazování.