Ale jo, některé dostávají druhou sérii. Z 11 korejských kousků, co jsem viděl dostaly další sérii 4.
Ale nevím, jak je to s těmito romantickými, protože ty jdou kompletně mimo mě.
darbak napsal(a):
Ale jo, některé dostávají druhou sérii. Z 11 korejských kousků, co jsem viděl dostaly další sérii 4.
Ale nevím, jak je to s těmito romantickými, protože ty jdou kompletně mimo mě.
Myslim, ze tam sa skor natoci viac casti v jednej serii a potom sa to ukonci, resp neplanuje pokracovat. Aj to mnozstvo serialov tomu nasvedcuje. Aspon co sledujem trend v poslednom obdobi.
Petyer napsal(a):
Myslim, ze tam sa skor natoci viac casti v jednej serii a potom sa to ukonci, resp neplanuje pokracovat. Aj to mnozstvo serialov tomu nasvedcuje. Aspon co sledujem trend v poslednom obdobi.
Stejně jako darebak jsem nikdy nesledoval romantický komedie (včetně korejských), ale zajímalo by mě, jestli když "natoci viac casti v jednej serii a potom sa to ukonci, resp neplanuje pokracovat", tak jsou ty seriály dějově ukončený, nebo ne.
Darebak :D :D
Jo, z těch 11 jsou pak definitivně ukončeny 4 (u 3 je nerozhodnuto), a všechny jsou ukončeny i dějově.
_-0-_ napsal(a):
Stejně jako darebak jsem nikdy nesledoval romantický komedie (včetně korejských), ale zajímalo by mě, jestli když "natoci viac casti v jednej serii a potom sa to ukonci, resp neplanuje pokracovat", tak jsou ty seriály dějově ukončený, nebo ne.
Aspon tie co som videl, tak ano, je to riadne ukoncene, takze tvorcovia s tym museli ratat. Celkovo asi azijske serialy maju trochu iny koncept ako americke alebo europske aspon teda na pocet serii.
Petyer napsal(a):
Aspon tie co som videl, tak ano, je to riadne ukoncene...
Diky. Takže pro diváky romantických seriálů dobrá zpráva :-) Mně vůbec přišlo, že asijské produkce zařezávají méně seriálů, než EU/US.
_-0-_ napsal(a):
Většinou už se neplánuje druhá série (i když jsou i výjimky), ale ty 16-20 dílné série mají na jednu epizodu přes hodinu, takže je to jako dvě série, na které jsme zvyklí, jen v celku. Ukončení mají téměř všechny, ale nikdo vám nezaručí, že skončí tak, jak byste si přáli. V tomhle jsou dějově dost nepředvídatelné. A můžete narazit i na takové, u kterých si přejete, aby to už skončilo, i když první díly byly skvělé. Ale to je stejné i u některých západních seriálů.