Mam tento serial vo watchliste uz nejaky ten cas a asi by som sa k nemu tak skoro nedostal, no po Tempyho recenzii (celkom obsiahlej 😁) tomu dam urcite prioritu a pozriem co najskor 😁
Asi jsem mohla čekat, že na Showtime dostanu 50 % nějakého příběhového vývoje a 50 % sexu.
Ragelly, tak jsem si pro srandu dal tu práci a stopnul ti to... 😉😅 Z celkové stopáže 62 minut a 33 vteřin jsou tam 3 minuty a 25 vteřin sexu, a to jsem velkoryse započítal i ten footfetish! 😂
Tempy napsal(a):
Ragelly, tak jsem si pro srandu dal tu práci a stopnul ti to... 😉😅 Z celkové stopáže 62 minut a 33 vteřin jsou tam 3 minuty a 25 vteřin sexu, a to jsem velkoryse započítal i ten footfetish! 😂
To je jako s teplotou - je 10 °C, pocitově -5 °C :D
Ono asi někdy i záleží na tom, jaký je to sex že :D. Třeba gay sexu by na mě i ty tři minuty byly moc :D. U lesbo sexu furt málo :D. A u hetero je to zbytečný úplně :D. Když už tady řešíme pocitové teploty a pocitová množství :D.
Jako upřímně tady mě neláká ani tak děj, jako dva hlavní herci, kteří jsou oba dva jedni z mých nejoblíbenějších, takže už jenom kvůli tomu se na to podívám, trochu se bojím, že se mi nebude líbit, že to asi nebude mít happyend. Takže proto trochu otálím s tím se na to dívat, ale Tempyho recenze mě nadchla, tak možná se do toho pustím.
Tak po Ragelly recenzi jsem toho sexu fakt čekala víc... Jinak se mi seriál zatím hodně líbí, ale mám z něj takový svíravý depresivní pocit. Což je možná účel.