Pár favoritů kterým přeji výhru je více. Takže občas těžké rozhodování 😁
Njn, když je to ale zase střet žánrů (chápu, že to nešlo jinak).
V niektorých prípadoch náročnejšie rozhodovanie, ale nakoniec som sa tým prebojovala. :)
Hmm, tak většinou jsem v menšině :D
V některých případech je to rozhodování o tom jestli si nechat vrtat levé nebo pravé koleno :(. Ach jo.A proč většina těch, pro které dneska hlasuju ve svých duelech prohrává teda naprosto nechápu...
darbak napsal(a):
Hmm, tak většinou jsem v menšině :D
Tak to jsme dva. :-)
Nejvíc mě mrzí, jak Silo dostává na pr**l. A ten namachrovanej Poarót... blé.
_karel_ napsal(a):
A ten namachrovanej Poarót... blé.
To som rada, že nie som sama, čo ho neznáša 😬
sonkad napsal(a):
To som rada, že nie som sama, čo ho neznáša 😬
Přidávám se do klubu Nesnášíme Poirota :-D.
andromache napsal(a):
Přidávám se do klubu Nesnášíme Poirota :-D.
Viděl bych to slovy zákona takto: "Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let."
_-0-_ napsal(a):
Viděl bych to slovy zákona takto: "Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let."
Akorát že on není skupina osob a moje zášť vůči němu je založena na jeho nesnesitelné aroganci, což mi zákon umožňuje :P.
andromache napsal(a):
Akorát že on není skupina osob a moje zášť vůči němu je založena na jeho nesnesitelné aroganci, což mi zákon umožňuje :P.
"...směřuje k potlačení práv a svobod člověka..." V případě záště vůči Poirotovi bych to viděl na nepodmíněný trest na horní hranici sazby.
_-0-_ napsal(a):
"...směřuje k potlačení práv a svobod člověka..." V případě záště vůči Poirotovi bych to viděl na nepodmíněný trest na horní hranici sazby.
V tom případě bys ty měl skončit v base taky :P.
andromache napsal(a):
V tom případě bys ty měl skončit v base taky :P.
Ne, ne, já si dávám pozor :-)