Toho jsem se docela obával, když to neprodloužili hned... Je zde šance, že by to převzala jiná stanice?
Toto je veľmi zlá správa 😭 Hlavne kvôli Vranám.. Dúfam, že to prevezme niekto iný, má to obrovskú fanúšikovskú základňu 🤞
darbak napsal(a):
Toho jsem se docela obával, když to neprodloužili hned... Je zde šance, že by to převzala jiná stanice?
Těžko říct, bude záležet na tom, jak hlasitě se budou fanoušci bouřit na sociálních sítích. Já myslím, že ta šance tu určitě je, když jde o tak známý a úspěšný seriál.
Sice jsem s tím počítala už několik měsíců, na to, aby to prodloužili, Netflix mlčel příliš dlouho, ale i tak mě to ráno neskutečně n*sralo. A fakt mě to hodně mrzí, protože Vrány jsou prostě srdcovka. :( Kéž by to převzal někdo jiný, ale naděje si radši nedělám...
Zaříznutí Glamorous, aneb příběhu o "Marco Mejiaovi, nebinárním queer mladíkovi" považuju za prospěšný počin - čert ví, až kam by směle pokročila S02. (Ve zkratce LGBTQQIAA+ chybí např. K a N - tedy zastoupení normálních hrdých koprofilů, koprofágů, nekrofilů a nekrofágů - pod Queer je jistě škoda je schovávat.)
Násilný konec Shadow and Bone mě ale bolí. Moc. Spíše expresivně: nasralo. Moc.
Shadow and Bone mě velmi mrzí. jedna z mála knižních adaptací z posledních pár let, co nebyla totální kravina :( a ještě více mě mrzí Vrány, knihy jsou suprové T_T
sonkad napsal(a):
Toto je veľmi zlá správa 😭 Hlavne kvôli Vranám.. Dúfam, že to prevezme niekto iný, má to obrovskú fanúšikovskú základňu 🤞
Mě to mrzí jen kvůli Vranám, tam bych ráda měla samostatný seriál. První řada byla super fakt úžasná, bohužel druhá mě jako fanouška knižní předlohy strašně zklamala.
Deaneira napsal(a):
Mě to mrzí jen kvůli Vranám, tam bych ráda měla samostatný seriál. První řada byla super fakt úžasná, bohužel druhá mě jako fanouška knižní předlohy strašně zklamala.
Nejsem sice příznivec této fantasy, ale první řada i mně bavila více, než ta druhá.
Tohle mě opravdu mrzí. Jedna z mála knižních adaptací, co mi přišla dobrá
Nechci být v předvečer svátku sprostý, takže k tématu nemůžu nic napsat.
Tak to ma mrzí ☹️ na Vrany som sa tešila.
Som fanúšik niźnej predlohy a po tom ako dopadla 2. séria ma to vlastne ani nemrzí, že seriál zatrhli.