Upřímně doufám, že pokud budou chtít zrušit Beauty and the Beast, tak to aspoň tvůrci pořádně ukončej a nebudou si nechávat příliš nápadný zadní vrátka...
Jsem ráda že Hawaii je celkem z obliga, a ještě víc jsem radši že se nemusím strachovat o NCIS: LA, ikdyž ta by se musela hodně propadnout aby se uvažovalo o zrušení.
Jestli je na tom beast špatně, tak má aspoň hart větší naději, což mě těší :D
Doufám, že Touch se dočká aspoň těch 13. dílů, když by měl teda skončit :(
"beast" by meli davat před zubatými, ale ani tak je nejuspešnejší z novinek od cw a drží si sledovanost kolem 1,5 i když 22 dilu by mohlo byt akorat, pokud tam tdy nenastrkají hlouposti jak mají ve zvyku..
U B&B se tomu ale ani trochu nedivím. Pokud zrušej, budu jen ráda, vždycky mě hrozně štve, když má něco nevyužitý potenciál. Co se týče CBS, tipuju, respektive i tajně doufám, že zaříznou Mentalistu. Už je to natahovaný dost dlouho, další prodlužování by bylo jen na škodu. A co se týče CSI - všechny tři mají dvojnásobně víc sérií než by bylo zdrávo.
Na druhou stranu z Elementary mám radost. Jsem ráda, že i přes značné předsudky určité části publika se mu daří.
tak to já naopak doufám, že Mentalistu nezruší a tu 6. sezonu ještě dají...
Doufám že Beauty and the Beast nezruší :) ikdyž tomu nevěřím ale pokud jo, doufám že to aspoň nějak pořádně ukončí :)
BB má problém v tom, že je po TVD. Blbá volba vysílacího času, dát to jiný den, tak nemá problém. Ani já na to nekoukam obojí v jeden den..
Byla by toho seriálu škoda, popř. bude.. jsou i horší.
allyska napsal(a):
Jestli je na tom beast špatně, tak má aspoň hart větší naději, což mě těší :D
i mě :).
Doufám, že Beauty and the Beast nezruší. Jedna série by byla podle mě dost málo. A že se dívá něco málo přes milion? Podle mě je to teda dost...Ale podle mě kdyby to dávali v jiný den a čas, tak by se na to možná dívalo více lidí. Protože dávat to po TVD je podle mě velká chyba...
macik.l napsal(a):
Doufám, že Beauty and the Beast nezruší. Jedna série by byla podle mě dost málo. A že se dívá něco málo přes milion? Podle mě je to teda dost...Ale podle mě kdyby to dávali v jiný den a čas, tak by se na to možná dívalo více lidí. Protože dávat to po TVD je podle mě velká chyba...
Dost to je tak možná v ČR s 10M lidí. V USA je dost 12, spíš 15 milionů.
A docela by mě zajímalo, proč si myslíš, že nejlukrativnější televizní slot na CW je chyba... :) Protože bez TVD by Beauty nemělo ani polovinu těchto diváků.