Zajímalo by mě, jestli někdy budou dostupné první řady Leteckých katastrof. A taky další filmy se Sandrou Bullock, Sylvestrem Stallonem a proboha ať někdo vymění ten děsuplný dabing u Nebezpečné rychlosti. Ještě pořád je mi Disney+ sympatičtější než Netflix, tak ať to ještě chvilku vydrží :)
For crying out loud!
Hitchhiker napsal(a):
Zajímalo by mě, jestli někdy budou dostupné první řady Leteckých katastrof. A taky další filmy se Sandrou Bullock, Sylvestrem Stallonem a proboha ať někdo vymění ten děsuplný dabing u Nebezpečné rychlosti. Ještě pořád je mi Disney+ sympatičtější než Netflix, tak ať to ještě chvilku vydrží :)
V materiálech bylo jen toto.
Na Disney+ přichází také očekávaný film Indiana Jones a nástroj osudu a fantasy seriál Percy Jackson a Olympané. Hercule Poirot v podání Kennetha Branagha odhalí další záhadnou vraždu (Přízraky v Benátkách) a pokud jste ještě nezaznamenali, na Disney+ je nyní k dispozici videoklip k poslední písni Beatles „Now And Then“ a krátký dokumentární film o tom, jak píseň vznikla.
Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
sonkad napsal(a):
Dosť slabá ponuka.
HBO Max budu muset v prosinci zrušit. Nemá tam jedinou původní věc. A co jsem koukal, tak ani to americký, tam jen přidávají zoufalý reality-tv z Discovery.
Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.