Ty jo, to je super, jsem ani nečekala, že se to tu zase tolik rozjelo ve všem! :) Mám z toho radost, vždycky jsem věděla, že tahle stránká má pro mnoho seriálových maniaků budoucnost a jsem šťastná, když vidím, že se to tak doopravdy děje :) jen tak dál :)
Nás to tady prostě baví :P A články a zajímavosti a všechno tohle! Děkujeme!
Serialzone je prostě odměněn za skvělou a jedinečnou práci :)
Díky patří všem.
Redaktorkou tady na serialzone bych byla tak strašně ráda, ale pro mě je to taková, jak to říct.."privilegovaná" pozice a já sem chodím sotva rok...
Mám to tu strašně ráda, jsem tu několikrát denně a všechny ty vychytávky, co tu máte jsou tak super, že mi kolikrát ani nezbývá čas na skutečné sledování seriálů. :D Určitě pokračujte v tom co děláte, jde vám to skvěle!
under.demonic.possession napsal(a):
Redaktorkou tady na serialzone bych byla tak strašně ráda, ale pro mě je to taková, jak to říct.."privilegovaná" pozice a já sem chodím sotva rok...
Mám to tu strašně ráda, jsem tu několikrát denně a všechny ty vychytávky, co tu máte jsou tak super, že mi kolikrát ani nezbývá čas na skutečné sledování seriálů. :D Určitě pokračujte v tom co děláte, jde vám to skvěle!
Věř mi, jsou tu redaktoři, co jsou na SZ mnohem kratší dobu :) Pokud máš opravdu zájem a věříš, že i po dvou týdnech dokážeš zůstat aktivní redaktor, napiš zprávu fruikovi, řekni mu, co bys k webu ráda dělala, a on to zhodnotí :)
Tak to je moc dobré, že SZ takto vzkvétá a jsou tady aktivní uživatelé! :)
Já bych třeba ráda občas napsala nějaký ten článek, či bleskovku, ale popravdě se na to moc necítím, píšu sice do školního časopisu recenze na filmy a divadelní hry, ale většinou je to sáhodlouhé a to by tady asi nikdo nečetl :D, i když o seriálech bych zas tak dlouhé články asi nevyplodila a moc často bych také nepřispívala, zrovna mě přijali do redakce jednoho studentského portálu a chtějí 1 článek za 10 dnů, také budu maturovat a už bych se na ty otázky fakt měla podívat... ale na SZ si stejně vždycky nějaký ten čas najdu! ;)
Lucik21 napsal(a):
píšu sice do školního časopisu recenze na filmy a divadelní hry, ale většinou je to sáhodlouhé a to by tady asi nikdo nečetl :D
Právě ty sáhodlouhý jsou nejlepší, pokud to má hlavu a patu! :)
Tak tohle je opravdu skvělá zpráva :) To jsem ani nečekala :D Doufám, že to bude jen a jen lepší :) Přeju Vám, ať to jde dobře, jak doposud, ještě líp :)
Prajem Vám to. Úspech. Moc ma to ani neprekvapuje. Je to prosto skvelá stránka, jej štýl je fakt cool :-)
Držím vám palce len tak dalej.
Boží :) Rozrůstáte se rychlostí světla. Nepřekvapilo by mě, kdyby se jednou objevila reklama na serialzone v telebedně... ;)
a to vysvětluje to že vás mám jako domovskou stránku ;)) nejlepší stránka co existuje :)
Za chvili budete zájemce o přihlášení na serialzone dávat do pořadníku. :D Nedivím se, že to tu roste je to tu super! Chtělo by to i vydávat nějakej ten časopis, myslím, že by se u stánků vyprodal to pěti vteřin :D
ragelly napsal(a):
Věř mi, jsou tu redaktoři, co jsou na SZ mnohem kratší dobu :) Pokud máš opravdu zájem a věříš, že i po dvou týdnech dokážeš zůstat aktivní redaktor, napiš zprávu fruikovi, řekni mu, co bys k webu ráda dělala, a on to zhodnotí :)
Napsala jsi to naprosto přesně, je to asi rok a dva měsíce co tady jsem :D sice jsem teď poslední dobou trochu polevila, ale asi jenom proto, že bylo pololetí a Pardubice jsou na hraně předkola a playout :D až dneska porazíme Ševce, tak to zase bude okay :D