Vítězi gratuluji i když vítězství jsem přála jinému 🤭
Sherlock je good, byť třetí a čtvrtá řada už nebyla tak dech beroucí.
Tak pořadí je překvapení, ale příjemné a musím říct, že strašně moc mě těší ten M.A.S.H.
Za mňa teda výsledok spokojnosť. Sherlock je môj top seriál, hoci posledné série už neboli úplne podľa môjho gusta. :)
Sherlockovo pořadí potěšilo (i když jsem měl jinýho adepta), pořadí Sila mě značně zklamalo, nenominaci seriálu Three Body Problem s ohledem na to, jak málo diváků jej hodnotilo chápu, ale je to brutálně nespravedlivý.
Gratuluji všem zúčastněným seriálům. Za Sherlocka a M.A.S.H. na bedně jsem nadšena.
Neví někdo kolik anketních vítězství už má Sherlock?
malina2035 napsal(a):
Gratuluji všem zúčastněným seriálům. Za Sherlocka a M.A.S.H. na bedně jsem nadšena.
Neví někdo kolik anketních vítězství už má Sherlock?
Řekla bych, že dvě (plus jedno třetí místo).
Gratulka Sherlockovi, aj ked na prvom mieste by som si vedel predstavit ine serialy :D hlavne je, ze to nevyhrali GoT :D
Sklamanie zo 6. miesta Queen's Gambit (Witcher ani DoV nie su lepsie serialy, ale budiz), iba osmy Dexter a vidno, ze Silo nevidelo vela ludi, inak by nebolo posledne...
Najvacsie sklamanie je ale z vynikajucich serialov, ktore nepostupili do finale, konkretne 21. miesto The Man in the High Castle (za mna top 3), 32. miesto His Dark Materials, absolutne nepochopitelne 45. miesto pre Boscha (ktory je za mna v tejto ankete na 1. miesto), 56. miesto pre You (urcite do top 15) a uplne wtf je 75. miesto pre Boarwalk Empire (Nucky si zasluzil vyssie)