Boze, dufam, ze serialu pomoze. Pretoze uprimne, aj ked tento serial milujem, podla mna mal uz davno skoncit. Takto to uz len natahuju, a ani tam nemaju co dat.
Já nevím. Není to spatná postava, ale jou s nim spojené ty naboženské hlouposti...
Já nevim, když se vám SN nelíbí, tak proč na to koukáte? Já jsem za Castiela rád, díly s ním mě baví, je to týpek.. To jeho neustálý vypouštění ze sérií mě štvalo a štve, když už tam dají takovou postavu, tak by tam měla bejt pořád, to samý dělaj s Garthem, toho bych taky chtěl vídat dál, i když má asi dost práce s Legitem..
Castiel je dobrá postava, momentálně má opět i zajímavou dějovou linku, jen doufám že si ji tvůrci nezlikvidují jak mají bohužel ve zvyku :-( Za poslední tři řady zlikvidovali několik velice kvalitních padouchů takže je tam měli sotva pár dílů, přitom hon na ně by jim klidně mohl minimálně na půl sezony vystačit. No škoda. Jinak seriál měl sice poslední sezony slabší. 6 řada byla opravdu nic moc. Ale teď se zase zvedá. Jsem rád že se opět víc vyskytují i příběhy mimo hlavní linku.Ty aspoň dávají šanci klasickým "bubákům".
ano ano ano ano ano!
díky BOHU (ať si emigroval podle Castiela kamkoliv) za to.
Alespoň nějaká pozitivní zpráva. Doufám, že to Cass zvedne.
Yes! Castiel je neocenitelná postava a myslím, že všem chyběl když na tu dobu zmizel. Skvěle napsaná postava, vyjívející se a se skvělým podivným humorem. Udělali jste mi radost :)
Tak to je paráda. :-) Castiela jsem si hodně oblíbila a celkem mi chyběl v sedmé řadě. Takže na 9. řadu se těším ještě více než předtím.
Castiela zbožňujem, takže som veľmi rada, že sa konečne vráti nastálo ! :)
Já jsem viděla zatím jen tři série, takže jsem skončila těsně před jeho nástupem. Upřímně mi na pohled moc sympaticky nepřipadá, ale z toho, jak o něm všichni básní, se na něho docela začínám těšit :) Už aby se mi SPN dostalo do pořadníku na watchlist :D
ragelly napsal(a):
Já jsem viděla zatím jen tři série, takže jsem skončila těsně před jeho nástupem. Upřímně mi na pohled moc sympaticky nepřipadá, ale z toho, jak o něm všichni básní, se na něho docela začínám těšit :) Už aby se mi SPN dostalo do pořadníku na watchlist :D
Castiela si nejde nezamilovat. Doufám, že dostane pořádnej příběh, jakej si zaslouží.
Je to skvělá zpráva. A náhodou, i když jsem měla s šestou řadou docela problém a i po sedmé jsem ještě byla skeptická, tak osmou si mě seriál zase získal už od prvního dílu. Podle mě je skvělý, že se zase nějak našli a Castiel je k tomu ještě taková úžasná třešnička na dortě. A ten Garth by se tam teda taky mohl objevovat častěji. Podle mě to byl hodně dobrej tah z něj udělat stálejší postavu.
Páni :) Tak moje očekávání se konečně vyplnila. Neřekla bych zase, že šla kvalita seriálu potom co zmizel Misha dolů, ale nebylo to ono. Věčné spojení Dean/Cass :) To si nejde nezamilovat. Hlavní je, že se Misha zase vrátí :)
Výborně ! :)
Radmila napsal(a):
Ahojky, nevíte kdo hraje Gartha?
Gartha hraje DJ Qualls
Úžasná zpráva! Castiel je dokonalá postava a Misha ho hlavně hraje naprosto bombózně, takže už se těším, že ho budeme vídat častěji :)
Jinak se ztotožňuji s názorem, že teď osmá řada zas nabírá kvalitu. Šestá a sedmá opravdu byly dost bídné, ale hlavně ty poslední díly z osmé řady, to je prostě klasický starý Supernatural :D Hlavně mě těší, že Dean opět začal házet jednu hlášku za druhou :)
Takže ačkoliv jsem byla původně vůči deváté řadě skeptická, teď už se jí nemůžu dočkat :)
Ou jé! Super, Cass mi tam teď dost chyběl. A ty poslední díly jsou vážně skvělý, takže myslím, že Supernatural ještě tu jednu řadu zvládne v pohodě. ;)
Super, už tam dost chyběl a snad tomu zase dodá šťávu :)
Ohh Ano, sice Supernatural zanedbávám, ale aspoň se mám na co těšit až se do nich zase zakousnu a dokoukám je.
ragelly napsal(a):
Já ho zbožňovala, ale nějak se mi ke konci páté řady přejedl :D
jupííí. Castiel je (hned po Bobbym, který mi fakt moc chybí) moje nejoblíbenější vedlejší postava
Taky se na Casse moooc těším...